Autostrada Sibiu – Făgăraș: s-a semnat contractul pentru proiectarea și execuția lotulului 3

Data:

Autostrada Sibiu – Făgăraș: S-a semnat contractul pentru proiectarea și execuția lotulului 3. CNAIR și constructorul Makyol (Turcia) au semnat miercuri, la București, contractul pentru proiectarea și execuția lotului 3 al Autostrăzii A13 Sibiu – Făgăraș. Lotul de autostradă dintre Arpașu de Jos și Sâmbăta are o lungime de 17,7 km și un termen de 4 ani (12 luni pentru proiectare și 36 de luni pentru execuție). Autostrada Sibiu – Făgăraș are 68 kilometri (cu 5 km drum de legătură Lot 4), cuprinde 4 loturi, iar durata este de 48 de luni din care primele 12 pentru proiectare și 36 de luni pentru șantier. La licitația pentru Lotul 4 al Autostrăzii Sibiu-Făgăraș, Strabag a contestat la CNSC și a pierdut, dar a continuat contestația și la Curtea de Apel București.

Citește și Politician liber după ce a împușcat mortal un om

„După ceva vreme am reușit să închidem procedura pe lotul 3, lotul de la Sibiu la Făgăraș, un lot undeva în mijloc, dar eu sper, din ce știu, că și celelalte trei loturi vor fi atribuite, semnate contractele în următoarele săptămâni. Unul dintre loturi, lotul 4 a câștigat și la CNSC (Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor) și este aceeași companie. E o companie puternică, solidă financiar, are contracte în multe zone și în Asia și în Africa. Și tronsonul 4 are același câștigător, urmează să se finalizeze procedurile și pe tronsoanele 1 și 2 astfel încât într-o lună, o lună și un pic să avem finalizate (n.r desemnați câștigătorii și semnare) toate cele 4 tronsoane de aprox. 70 de kilometri de la Sibiu la Făgăraș”, a declarat ministrul Sorin Grindeanu.Autostrada Sibiu – Făgăraș: S-a semnat contractul pentru proiectarea și execuția lotului 3. Ministrul Grindeanu anunță că semnează cu Makyol și pe lotul 4 fără a mai aștepta decizia.

Citește și Milionarul care cumpără 150 de apartamente în Mamaia și devine cel mai mare investitor Nordis din țară

CNAIR și constructorul Makyol (Turcia) au semnat miercuri, la București, contractul pentru proiectarea și execuția lotului 3 al Autostrăzii A13 Sibiu – Făgăraș. Lotul de autostradă dintre Arpașu de Jos și Sâmbăta are o lungime de 17,7 km și un termen de 4 ani (12 luni pentru proiectare și 36 de luni pentru execuție). Autostrada Sibiu – Făgăraș are 68 kilometri (cu 5 km drum de legătură Lot 4), cuprinde 4 loturi, iar durata este de 48 de luni din care primele 12 pentru proiectare și 36 de luni pentru șantier. La licitația pentru Lotul 4 al Autostrăzii Sibiu-Făgăraș, Strabag a contestat la CNSC și a pierdut, dar a continuat contestația și la Curtea de Apel București.

„După ceva vreme am reușit să închidem procedura pe lotul 3, lotul de la Sibiu la Făgăraș, un lot undeva în mijloc, dar eu sper, din ce știu, că și celelalte trei loturi vor fi atribuite, semnate contractele în următoarele săptămâni. Unul dintre loturi, lotul 4 a câștigat și la CNSC (Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor) și este aceeași companie. E o companie puternică, solidă financiar, are contracte în multe zone și în Asia și în Africa. Și tronsonul 4 are același câștigător, urmează să se finalizeze procedurile și pe tronsoanele 1 și 2 astfel încât într-o lună, o lună și un pic să avem finalizate (n.r desemnați câștigătorii și semnare) toate cele 4 tronsoane de aprox. 70 de kilometri de la Sibiu la Făgăraș”, a declarat ministrul Sorin Grindeanu. Mai multe citiți în Economedia.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Economedia.ro
Economedia.ro
Economedia este site de știri și analize economice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Sfatul nutriționistului pentru masa de Paște | Ziarul de Iași

Sfatul nutriționistului pentru masa de Paște. Ce reguli trebuie...

Cum este afectat PIB-ul de subfinanțarea Educației | Banatul Azi

Cum este afectat PIB-ul de subfinanțarea Educației? Despre această...

Doina Cornea: curaj civic și rezistență morală | Puterea a Cincea

Doina Cornea: curaj civic și rezistență morală. Un adevărat...

Ce efecte are populismul asupra economiei | Revista22

Ce efecte are populismul asupra economiei? Consecințele sunt numeroase...