Cantina UMF Cluj – un meniu cu două feluri de mâncare costă 7 lei

Data:

Un meniu nou pentru studenți, cu două feluri de mâncare, costă numai 7 lei la cantinele Universității de Medicină și Farmacie din Cluj-Napoca.

Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca a creat un nou meniu pentru studenți, care costă numai 7 lei. De același meniu pot beneficia și studenții care primesc burse sociale, însă pentru ei mâncarea va fi gratuită. 

„Meniu «Student» – un concept nou la restaurantele universității! Meniul «Student» este diferit în fiecare zi și este alcătuit din felul 1 (supă/ciorbă), felul 2 (fel principal cu garnitură) și salată. Prețul acestui meniu este de 7 lei. Studenții beneficiază de meniul Student la preț special, prezentând carnetul de student, la achitarea comenzii. Studenții cu burse sociale vor primi același meniu, gratuit, pe baza cardului special pe care îl dețin. Vă așteptăm cu drag!”, transmit reprezentanții universității.

Citește și Banca a şters unei femei 30.000 lei din credit, din cauza problemelor din familie

În primăvara acestui an, UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca a inaugurat a doua cantină pentru studenți și profesori, cu prețuri foarte accesibile. Aceasta se află în clădirea Facultății de Medicină, în campusul Hașdeu, pe strada Gheorghe Marinescu nr. 23, care funcționează între orele 12:00-16:00. Noua cantină are o capacitate de 60 de locuri, ocupă o suprafață de 350 mp și funcționează în tandem cu restaurantul studențesc de pe strada Victor Babeș nr. 16. Investițaia a fost în valoare de 430.000 de lei (86.000 euro), din fondurile proprii ale universității. Meniurile de la aceste restaurante au fost concepute de un specialist în nutriție și dietetică, titrează Monitorul de Cluj.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Firea și Ciolacu au mers în vizită electorală de 1 Mai cu lideri de sindicat | Club Feroviar

Firea și Ciolacu au mers în vizită electorală, de...

Tehnologie revoluționară testată de NASA, un motor cu reacție de numai 1,3 metri | Aktual24

Tehnologie revoluționară testată de NASA. Agenția spațială americană a...

Românii și micii 1 Mai: de 7 ori mai multe comenzi față de o zi obișnuită

Românii și micii 1 Mai. Această zi deține recordul...

Al doilea suspect în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner a fost adus în ţară

Marian Cristian Minae, al doilea suspect în cazul uciderii...