Căprioară găsită bolnavă lângă doi pui morți, în spatele unei pensiuni

Data:

O căprioară rănită a fost găsită în spatele unei pensiuni și avea lângă ea doi pui morți. Turistul care a găsit animalul a anunțat autoritățile.

Un turist a găsit în spatele unei pensiuni din județul Cluj o căprioară bolnavă care avea lângă ea doi pui morți. Turistul care a găsit animalul a anunțat autoritățile.

Citește și Vasele ceramice de la Horezu, la modă în întreaga lume. Cumpărate de decoratori celebri

Cei de la Transylvania Wildlife Rescue s-au ocupat de salvarea căprioarei și cum trebuie să facem când găsim o căprioară. „Un turist cu suflet mare ne anunță ca lângă pensiune se afla o căprioara care are probleme, bolnavă. Mulțumim! La primirea telefonului care ne anunța despre o căprioară nemișcată de câteva ore, chiar in spatele unei pensiuni, lucru foarte rar și bizar, am contactat imediat responsabilul acelui fond cinegetic si in final am ajuns la cine trebuie. 
Ba chiar vânătorii ne-au întărit convingerea că aceste femele sunt foarte importante pentru ei și vânătoarea doar pentru mâncare iese din calcul, după cum cred mulți. ATENȚIE! Era in loc izolat, la munte, fără clinici veterinare și departe de Cluj”, transmite Transylvania Wildlife Rescue, parte din ONG-ul Organizația pentru Protecția Mediului și Combaterea Braconajului. (Monitorul de Cluj)

Foto: captură ecran video Transylvania Wildlife Rescue – Facebook

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related