Captura: Patronul Realitatea TV, implicat în dosarul de la Aeroportul Otopeni

Data:

Numele lui Maricel Păcuraru, patronul postului tv Realitatea Plus, apare în uriașul dosar de corupție de la Aeroportul Otopeni, scrie publicația Captura.

Păcuraru ar fi fost beneficiarul unor infracțiuni de șantaj, exercitate inclusiv prin intermediul grupului său de presă și menite să-i aducă sub control pachetul de acțiuni (10%) pe care CNAB (Compania Națională Aeroporturi București) îl deține la societatea de salubritate Romprest.

„Magnatul ar fi încercat astfel să-și consolideze participația în Romprest pe fondul unui război de uzură cu ceilalți acționari ai societății.

În siajul intereselor lui Păcuraru este reclamat și Bogdan Mîndrescu, secretar de stat la Transporturi, responsabil pentru sectorul aviatic și susținut în funcție de ministrul Sorin Grindeanu.

DNA a colaborat în anchetă cu George Dorobanțu, fost director CNAB, unul dintre denunțători. Acesta a fost autorizat să participe activ la investigația judiciară, să înregistreze întâlniri și să se coordoneze operativ cu anchetatorii pe teren”, scrie Captura.

Citește și: UE nu interzice hârtia igienică. O glumă de 1 aprilie, transformată în propagandă anti-europeană

Realitatea Plus, televiziunea lui Păcuraru, s-a remarcat în ultimii ani prin mai multe campanii de presă duse împotriva rivalilor de business ai patronului, dar și printr-un fel propagandă suveranistă, combinată periodic cu punctaje de comunicare apărute pe canale rusești.

Scandalul de la Otopeni îl atinge și pe Rareș Bogdan, europarlamentar PNL și fost realizator la Realitatea TV, vizat într-unul dintre denunțurile depuse la DNA. Televiziunea lui Păcuraru acreditează însă ideea că politicianul ar fi victima unui complot politic, fiindcă „ar fi deranjat recent” instituțiile europene la Bruxelles.


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Acțiuni în zona aeroporturilor, pentru verificarea transportului de persoane

Direcția de Poliție Transporturi a organizat săptămâna aceasta o acţiune...

Marinar de pe nava scufundată în Marea Neagră, transportat la spital

Marinar de pe nava scufundată în Marea Neagră, lângă...