Caz șocant în Neamț. Un bărbat și-a înjunghiat soția și fiicele gemene de 3 luni. Una dintre fetițe a murit

Data:

Un bărbat de 40 de ani din județul Neamț și-a înjunghiat, sâmbătă dimineața, soția și fiicele gemene de 3 luni. Una dintre ele a decedat la spital, iar cealaltă este în stare critică. Agresorul a fost dus la poliție, potrivit surselor G4Media.ro.

Polițiștii au fost anunțați prin apel la 112 că o femeie a fost agresată și se află pe scara unui bloc de locuințe, împreună cu doi copii. La fața locului s-a constatat că, în urma unui conflict spontan, un bărbat în vârstă de 40 de ani și-a agresat soția și pe cele două fiice gemene, în vârstă de 3 luni, aplicându-le mai multe lovituri cu un cuțit.

Citiți articolul integral pe G4Media.ro

Citiți și

Doi puști, de 14 şi 17 ani, sunt principalii suspecţi ai unei crime săvârșite în Pitești. Victimă, un bărbat lăsat într-o baie de sânge

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related