Cea1 Borsec Festival a ajuns la ediția a șaptea: concerte, întreceri sportive şi concursuri de gătit

Data:

Cea1 Borsec Festival va avea loc în perioada 19 – 21 iulie, în județul Harghita. Organizatorii au pregătit, pentru ediția din acest an, evenimente culturale, întreceri sportive şi tradiționalele concursuri de gătit.

Ediţia din acest an a Cea1 Borsec Festival îi aşteaptă pe toţi cei interesaţi la un „ceaun” de cultură, muzică, sport şi preparate culinare delicioase pregătite, scrie Agerpres.


Magia Borsecului la Cea1 Borsec Festival


„Sunteţi invitaţi să vă bucuraţi de magia Borsecului la Cea1 Borsec Festival, un eveniment creat din dorinţa de a aduce împreună comunităţi locale, turişti pasionaţi de gastronomie şi viaţă sănătoasă, într-un cadru relaxat, unde bunul gust va predomina. Acest festival promovează patrimoniul cultural şi natural al regiunii, oferind o escapadă de neuitat, unde natura, liniştea şi amintirile sunt acompaniate de momente culinare delicioase”, se arată în comunicatul citat de Agerpres.


Citește și O turistă atacată de un urs pe traseul Jepii Mici din Bucegi a fost găsită moartă


Festivalul ține trei zile, în care sunt programate concerte cu Zdob şi Zdub, Cuibul, Kale Lulugyi şi Parno Graszt.


De asemenea, pe lângă muzica live, participanţii pot participa la concursuri de orientare sportivă, cros montan, şah şi concursuri de gătit, alături de multe alte activităţi atractive, cum ar fi cele dedicate copiilor.


Mircea Dinescu, invitat special

„Invitatul special al ediţiei din acest an este inegalabilul Mircea Dinescu, care va prezenta cu această ocazie şi ultima carte semnată de îndrăgitul poet, mare pasionat al gastronomiei, printre altele”, menţionează sursa citată.


Citește și A fost lansată o nouă licitație pentru al doilea tronson al centurii metropolitane Cluj – Napoca | Monitorul de Cluj


În cadrul evenimentului va avea loc şi conferinţa „KOMUN – lucrurile care ne leagă”, iar la 20 iulie este programată competiţia de baschet 3 x 3 Borsec Basketball Cup, cu participare internaţională.


„Competiţia de baschet 3 x 3 Cupa Borsec, organizată de Academia de Basket din Borsec, eveniment inclus în calendarul FIBA a devenit o competiţie de vârf în România cu participare internaţională, anunţându-se în acest an o participare record de echipe din România, Ungaria, Bulgaria, Ucraina, Moldova”, se mai arată în comunicat.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!


(Sursa foto: Facebook/Cea1 Borsec Festival)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Cursele WizzAir de la Cluj au întârzieri. Ce reclamă pasagerii | Monitorul de Cluj

Cursele WizzAir de la Cluj au întârzieri. Ce reclamă...

Cum ne protejăm de caniculă. Sfatul medicului | Gazeta de Stâlpeni

Cum ne protejăm de caniculă în aceste zile toride....

„Măiastra în ie”, spectacol folcloric de excepție, la Paris | Argeșul Online

„Măiastra în ie”, spectacol folcloric de excepție, la Paris....

Sistemul sanitar ieșean, deficit sever de personal | Ziarul de Iași 

Sistemul sanitar ieșean, deficit sever de personal, aceasta este...