Cele mai mari greșeli vestimentare – vezi dacă tu le știi!

Data:

Cele mai mari greșeli vestimentare: atunci când aleg noi piese vestimentare, în loc să ascundă defectele siluetei, acestea sunt subliniate. Ce greșesc femeile cel mai des? Tocuri prea înalte, lenjerie nepotrivită, haine de mărime greșită și tendința de a urmări necritic moda. În continuare vei afla care sunt cele mai frecvente astfel de greșeli și cum să le eviți.

De ce greșesc femeile când aleg noi piese vestimentare?

Cea mai mare greșeală a femeilor este ignoranța sau lipsa de conștientizare a propriei siluete. De asemenea, este vorba despre lipsa cunoștințelor necesare în domeniul fashion și incapacitatea de a evidenția avantajele unei figuri și de a ascunde deficiențele acesteia cu piesele vestimentare potrivite ale unor branduri renumite, precum Desigual

Multe femei nu cunosc codul vestimentar, așa că fac multe greșeli. De aceea, este necesar  să se documenteze și să urmărească frecvent informații din domeniul fashion, doresc să arate perfect și să fie admirate de cei din jur.

Care este cea mai frecventă greșeală a femeilor legată de alegerea pantofilor?

Pantofii sunt baza oricărui stil. Cele mai grave greșeli rezultă din lipsa de conștientizare a faptului că înălțimea determină înălțimea tocului. Un toc prea înalt nu este bun nici pentru femeile înalte, nici pentru femeile scunde. Majoritatea femeilor nu se pot mișca în astfel de pantofi, drept urmare își îndoaie genunchii în mod nefiresc și merg nefiresc. 

Convingerea: „cu cât tocul este mai înalt, cu atât o femeie este mai atractivă”, este impusă de producătorii de pantofi și de mass-media. De asemenea, nu uita că modelele și vedetele poartă de obicei tocuri de 12 centimetri pentru un eveniment, pentru o ședință foto sau pentru o emisiune TV. 

El nu poartă astfel de pantofi în fiecare zi. Înălțimea optimă zilnică a tocului este de 5-7 cm, fiecare femeie va arăta bine în el și se potrivește fiecărei situații sau ocazii, fie că poartă rochii sau paltoane damă

Citește și: Dirijorul Cristian Măcelaru va prezenta două concerte – eveniment la Festivalul Enescu 2023, alături de Orchestra Națională a Franței

Lenjeria intimă – ce poate fi greșit aici?

Femeile aleg adesea sutiene cu cupe prea mici și prea largi. De asemenea, de obicei au bretele nereglabile pe sutiene. Toate acestea înseamnă că vor arăta inestetic sub haine. Conform sfaturilor specialiștilor, ar trebui să alegi sutiene cu circumferința și mărimea sânilor potrivite. Și nu uita că ar trebui să reglezi bretelele după fiecare spălare.

Lenjeria intimă care este vizibilă pe partea inferioară a corpului sau este clar vizibilă este, de asemenea, o greșeală. Foarte des, femeile poartă sutiene albe sub bluze albe, ceea ce este și o greșeală, pentru că se alege întotdeauna doar un sutien bej cu bluze albe.

Ce greșeli fac femeile atunci când cumpără haine?

Cumpărarea unor haine nepotrivite pentru mărimea și silueta lor, precum și pentru vârsta și poziția profesională. De multe ori, femeile poartă haine prea strâmte sau prea largi. Ar trebui să cumperi întotdeauna haine și paltoane damă  în mărimea pe care o porți în prezent și să fii conștientă de ce stiluri ți se potrivesc cel mai bine. 

De multe ori alegi haine prea scurte și prea strâmte, cu decolteuri prea adânci (decolteul trebuie să ajungă la maxim 5 cm sub claviculă). Pe de altă parte, nici nu trebuie să exagerezi – hainele oversize la modă arată bine pe femeile înalte și zvelte. Dar nu uita, fiecare femeie are ceva de arătat, așa că merită să poarte haine care îi evidențiază avantajele.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Vrei să cumperi un teren? Asigură-te că faci o investiție inteligentă!

Vrei să cumperi un teren? Asigură-te că faci o investiție inteligentă!

Despachetează ca un profesionist: strategii de organizare în noua casă

Despachetează ca un profesionist: strategii de organizare în noua casă

Codul SWIFT: Element Esențial în Tranzacțiile Bancare Internaționale

Codul SWIFT: Element Esențial în Tranzacțiile Bancare Internaționale

Miturile legate de mahmureală. Sfaturile unui medic

Miturile legate de mahmureală, demontate de un medic ieșean....