Centru logistic pentru spitalele din Oradea. Cum va arăta şi unde va fi construit

Data:

Un teren de 6.700 de metri pătrați ar urma să fie alocat de Primăria Oradea Spitalului Județean pentru construirea centrului de logistică în care să fie amenajat depozitul farmaceutic, spălătoria și bucătăria unității.

„Lunar, se folosesc camioane de soluții perfuzabile”, spune managerul spitalului, convins că, prin achiziționarea materialelor sanitare în volume mai mari, unitatea și le va asigura la prețuri mai mici.

„Niciun război nu a fost pierdut din lipsă de soldați, ci din lipsă de gloanțe”, a spus managerul Spitalului Județean Oradea, dr. Gheorghe Carp, în prima sa conferință de presă de la preluarea mandatului, susținută miercuri, în care a prezentat informații despre intenția, anunțată încă din aprilie, de a construi un centru logistic medical, în care să funcționeze un depozit de materiale sanitare, dar și o spălătorie pentru lenjerie și o bucătărie.

În prezent, a spus Carp, spitalul nu are un depozit, deși folosește cantități mari de materiale, astfel că acestea sunt livrate, în funcție de tipul lor, zilnic ori săptămânal, astfel că o parte dintre ele sunt depozitate inclusiv pe holurile celor șapte clădiri.

Citeşte articolul integral pe Ebihoreanul.ro

Citeşte şi: Serviciul ucrainean SBU ar fi autorul exploziei care a distrus podul din Crimeea – surse oficiale

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa imagine: ebihoreanul.ro)

spot_imgspot_img
Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Profesor la Universitatea din Oradea, condamnat pentru fraudă cu fonduri europene | Bihoreanul

Profesor la Universitatea din Oradea, condamnat pentru fraudă. Ioan...

Dosarele penale ale președintelui CJ Iași, tergiversate 10 luni | Reporter de Iași

Dosarele penale ale președintelui CJ Iași sunt tergiversări la...