Ciuta, pericol public în Hunedoara

Data:

O hunedoreancă a ajuns la spital, după ce a fost victima unui accident rutier. În eveniment au fost implicate o ciută, un autoturism și o bicicletă.

Miercuri seara, în jurul orei 21:57, pe DJ 107A, între localitățile Steaua Mureșului și Rapoltu Mare, județul Hunedoara, la ieșirea din localitatea Rapoltu Mare, o ciută a sărit de pe terenul agricol situat pe partea dreaptă a sensului de mers Raport – Simeria.

Animalul a lovit în săritură un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 46 de ani, care se deplasa regulamentar de la Rapolt spre Simeria, apoi a intrat în bicicleta condusă de către o femeie în vârstă de 39 de ani, care se deplasa pe partea dreaptă a drumului din direcția Simeria – Rapolt.

Citește și: Întâlnire între premierii Marcel Ciolacu și Viktor Orban. Discuții despre un tren de mare viteză Budapesta – București

În urma evenimentului rutier a rezultat avarierea autoturismului și a bicicletei și vătămarea corporală a femeii. Victima a fost preluată și transportată la spital, pentru investigații medicale.

Continuarea, în Gazeta de Dimineață!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Gazeta de Dimineață
Gazeta de Dimineațăhttp://gddhd.ro
Platforma online gddhd.ro acoperă, echilibrat, zona mass-media din județul Hunedoara. Informațiile principale sunt din județul Huendoara, dar nu sunt excluse județele Alba, Gorj, Timiș care își regasesc deseori loc pe platforma. Platforma reprezintă un vehiciul informațional pentru toți cei care vor să-și facă o idee despre potențialul acestui județ al României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Oradea: dezvoltare economico-socială prin ştiinţă şi tehnologie | Bihoreanul

Oradea: dezvoltare economico-socială prin ştiinţă şi tehnologie, acesta este...

Cine sunt cei nouă candidați la Primăria Iași. Trei au fost respinși | Ziarul de Iași

Cine sunt cei nouă candidați la Primăria Iași. Trei...

Condamnare simbolică în dosarul de șpagă de la UMF Iași | Ziarul de Iași

Condamnare simbolică în dosarul de șpagă de la UMF...