Clanul Sportivilor a ajuns și la Brașov. Susținere acordată candidatului George Scripcaru | Aktual24

Data:

spot_img

Clanul Sportivilor a ajuns și la Brașov. Candidatul PSD-PNL la Primăria Brașovului, George Scripcaru, s-a fotografiat zâmbitor alături de unul dintre cei mai periculoși interlopi din această grupare, Nicolae Daniel Stinghe, scrie Aktual24.

De asemenea, membrii clanului Stoleru din Brașov sunt foarte activi pe rețelele de socializare în susținerea lui George Scripcaru.

Citește și: Admiterea în clasa a V-a, un coșmar: copii de 10-11 ani susțin și 4 examene în două săptămâni | Ziarul de Iași – PRESShub

Stinghe, bun prieten cu liderul Clanului Sportivilor

Conform procurorilor, Stinghe este bun prieten cu liderul Clanului Sportivilor din București, Eugen Preda, pe care îl vizită deseori la pușcărie. Stinghe a fost implicat și el în numeroase infracțiuni, cea mai cunoscută fiind furtul armelor de la Ciorogarla. Stinghe are de altfel condamnări penale pentru constituire de grup infracțional organizat.

În februarie 2024, Stinghe a fost adus de procurori în fața judecătorilor în cazul unor noi infracțiuni grave.

El este acuzat că în luna decembrie 2023 ar fi atacat două puncte de lucru de la Sinaia și Poiana Țapului, ale unui om de afaceri, i-a distrus acestuia trei autoturisme și i-ar fi atacat și locuința, a relatat Incisiv de Prahova.

Citește și: Raportul candidați bărbați vs. candidați femei, mereu în favoarea primilor. Stereotipuri de gen și dublu standard | Ziarul de Iași – PRESShub

Daniel Stinghe a fost arestat atunci pentru 30 de zile.

Clanul Sportivilor a ajuns și la Brașov

Și membrii periculosului clan Stoleru din Brașov, numiți și „stăpânii cartierului Nouă”, și-au afirmat public susținerea pentru George Scripcaru.

Ei sunt foarte activi, în acest sens, pe rețelele de socializare și au ajuns să îi amenințe violent pe cei care au postări critice la adresa lui Scripcaru.

Un astfel de episod s-a desfășurat pe grupul de Facebook al locuitorilor din cartierul Nouă, acolo unde capul găștii de cartier – Adi Stoleru – a publicat un text de susținere a lui George Scripcaru:

„Dragi alegători. George Scripcaru este un lider cu experiență, dedicat dezvoltării orașului nostru. Alegându-l pe George Scripcaru, ne asigurăm că orașul nostru continuă pe calea creșterii și îmbunătățirii (…)”.

Articolul integral, în Aktual24


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!
2 COMENTARII
  1. „Liberalilor” (vorba vine) le tremură chiloții pe ei de frică. Trădătorul principal a luat cunoștință de acest fapt?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Analiză: Kamala Harris și Joe Biden

Analiză: Kamala Harris și Joe Biden. Constantin Dan Cazacu...

Software-ul controversat folosit de Simion în campania sa propagandistică | Aktual24

Software-ul controversat folosit de Simion în campania sa propagandistică...