COINCIDENȚĂ MACABRĂ: Un șofer de TIR a murit după impactul cu un alt TIR, condus de un consătean

Data:

Un grav accident rutier s-a produs, duminică seara, în jurul orei 20:00, la ieșire din Giurgeni – Vadu Oii, județul Ialomița, în apropierea stației de taxare. Două TIR-uri încărcate cu cereale au luat foc în urma unui impact frontal.

Salvatorii au găsit două victime inconștiente, fiind vorba despre cei doi conducători auto.

„Una a fost preluată de către echipajul SAJ Constanța. Cea de-a doua persoană, inconștientă și încarcerată, a fost extrasă dintre fiarele contorsionate ale camionului și transportată de către elicopterul SMURD la o unitate spitalicească”, a transmis ISU Ialomița.

Citește și: EXCLUSIV Abuzuri sexuale și tratamente „degradante și inumane”, și într-un centru din Teleorman

Potrivit unor informații obținute în exclusivitate de DEBRAILA.ro, ambii șoferi de TIR sunt brăileni din comuna Victoria, fiind consăteni.

Din nefericire, în ciuda eforturilor medicilor, bărbatul transportat cu elicopterul a decedat la spital. Celălalt șofer este internat, în stare gravă, la Spitalul Județean de Urgență din Constanța.

Continuarea, în debraila.ro!


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
De Brăila
De Brăila
Înființat în 2016, site-ul de știri debrăila.ro are, pe Facebook, peste 69.000 de urmăritori. Publicația online este cunoscută pentru numeroasele subiecte preluate de presa centrală, care vizează, în mod special, politica, administrația, crima organizată și justiția.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related