Comisarul Zacornea, acuzat că a omorât un om și a fugit, a spălat maşina după ora accidentului

Data:

Comisarul Zacornea acuzat că a omorât un om și a fugit a spălat maşina după ora accidentului, potrivit informațiilor din dosarul său penal. Vasile Zacornea, fost şef la Serviciul de Înmatriculări şi Permise Iaşi, este suspect de ucidere din culpă în cazul localnicului găsit mort pe marginea unui drum sătesc din Holboca.

Cadavrul a fost găsit pe 30 iunie, cu câteva leziuni la cap şi vânătăi, iar poliţiştii au speculat iniţial că omul fusese bătut şi abandonat pe marginea drumului.

Însă Zacornea se afla pe lista scurtă a şoferilor care au trecut pe drumul respectiv, spre casa lui din Ruseni. Citiţi în rândurile de mai jos ce detalii există în expertiza criminaliştilor.

Expertiza a ajuns zilele trecute la dosarul penal deschis, iar despre acest document nu au ştiut până alaltăieri părţile implicate.

Avocații au aflat din ziar

De exemplu, avocaţii părţii vătămate nu au fost notificaţi de către anchetatori şi au citit în ‘Ziarul de Iaşi” informaţia că Zacornea a devenit oficial suspect, iar la dosar a ajuns prima expertiză.

Citește și: Aktual24: PSD a primit din partea statului român peste 75 milioane euro în ultimii trei ani. Cei mai mulți au mers apoi către televiziuni

Ieri, avocaţii au răsfoit expertiza care arată negru pe alb faptul că specialiştii criminalişti au găsit pete de sânge pe componente de sub autovehicolul Mitsubishi aparţinând lui Vasile Zacornea cât şi păr pe roţile acesteia.

Un detaliu şi mai important care îl încriminează ar fi faptul că există imagini cu comisarul Zacornea care ar spăla autovehicolul imediat după ce ar fi trecut peste victimă. Iar asta s-ar fi întâmplat în jurul orei 2 noaptea, la controversata spălătorie a lui Cheşcu de lângă lacul Veneţia, Green Park.

Adică în aceeaşi noapte în care a fost călcat bărbatul de 45 de ani, din Holboca.

Continuare în Ziarul de Iași!


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursă foto: ziaruldeiasi.ro)

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

„Veranda”, un dosar care dezvăluie caracatița imobiliară din Iași | Ziarul de Iași

„Veranda”, un dosar care dezvăluie caracatița imobiliară din Iași...

Focar de pestă porcină africană, confirmat la o fermă din Olt | Reporter24

Focar de pestă porcină africană, confirmat la o fermă...

Candidatura unui condamnat susținut de AUR a fost respinsă | Reporter24

Candidatura unui condamnat susținut de AUR a fost respinsă....

Fostul fotbalist Cip Paraschiv a executat Poli Iași de 487.000 de euro | Reporter de Iași

Fostul fotbalist Cip Paraschiv a executat Poli Iași de...