Concertul Placido Domingo din Cluj, reprogramat pentru luna noiembrie

Data:

Concertul Placido Domingo din Cluj, reprogramat pentru luna noiembrie. Programat iniţial pentru luna februarie la Cluj-Napoca, a fost reprogramat pe 7 noiembrie. De asemenea, concertul programat în Capitală a fost reprogramat pentru luna noiembrie a acestui an. 

„Din păcate, din cauza unei bronşite acute cu care s-a confruntat maestrul Placido Domingo, starea de sănătate nu i-a permis să îşi onoreze angajamentele pentru aceste date. Înţelegem dezamăgirea pe care această veste o poate cauza şi ne cerem scuze pentru orice inconvenient creat!

Citește și PSD și PNL vor să elimine din secții de votare partidele politice care s-au înființat după 2019

Dorim să oferim un concert memorabil la cele mai înalte standarde, dar având în vedere agenda extrem de încărcată a artistului pentru acest an şi lipsa de disponibilitate a celor două săli, după numeroase discuţii şi încercări, am reuşit să stabilim noile date pentru concertele reprogramate: Bucureşti, Sala Palatului – pe 4 noiembrie şi Cluj, BT Arena pe 7 noiembrie”, informează organizatorii.

Biletele vor rămâne valabile. În cazul în care noile date nu sunt convenabile, se poate solicita rambursarea sumelor achitate accesând iabilet.ro/retur, se arată în comunicat. (Monitorul de Cluj)

Foto: Placido Domingo Facebook.com

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Bookfest 2024. Capitala cărților bune

Bookfest 2024 este capitala cărților bune din 29 mai....

Povestea genții Lady Dior, spusă de Mircea Cantor la Romanian Creative Week

Povestea genții Lady Dior, spusă de Mircea Cantor la...

Cum arată vila unde fac arest fiii „vrăjitoarei” Sidonia, criminalii de la Padina

Acest imobil din Sectorul 5 este locul unde frații...