Cronicile Curs de Guvernare: „Țară foarte bogată, caut urgent plan de Țară”

Data:

A apărut nr. 83 (al 18-lea, socotindu-se în sens invers) al revistei (exclusiv print) CRONICILE – Curs de Guvernare , sub titlul „Țară foarte bogată, caut urgent plan de Țară”.

Din cele 192 de pagini, 28 sunt alocate unei serii de 7 analize (așa numita secțiune de cover – dă titlul copertei) care focalizează pe marea problemă a momentului:

Schimbarea accelerată a modelului economic al Pieței Unice impune o strategie de adaptare foarte rapidă a României la economia iminentă: mult mai bogată decât vecinii ei, țara băltește într-un model de creștere rudimentar.

Citește și: Secretariatul General al Guvernului a angajat un avocat pentru procesul cu avertizorul de integritate Ștefan Jicol, deși are 14 juriști

Care sunt cele câteva cărți pe care trebuie să le jucăm rapid și care sunt avantajele competitive și comparative cu care să ne facem un loc avantajos pe hartă?

Revista CRONICILE este o publicație – exclusiv print, din care paginile nu ”dispar” asemenea paginilor de internet – care pornește de la numărul 100 și merge în sens invers, către 001 – între octombrie 2018 și noiembrie 2043 : când, potrivit calculelor noastre, România ar urma să ajungă la circa 80% din media europeană de dezvoltare.

Continuarea în Cursdeguvernare.ro


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa imagine: cursdeguvernare.ro)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related