Crucile enorme care au împânzit Craiova au fost ridicate fără autorizație

Data:

După ce foarte mulți cetățeni ne-au întrebat care este scopul și proveniența crucilor de mari dimensiuni amplasate în mai multe zone din Craiova (și nu numai), multe în curțile unor lăcașuri de cult, am încercat să aflăm cine le revendică și în ce condiții au fost amplasate. Am aflat, astfel, că ele au fost ridicate de un cunoscut craiovean, în semn de jertfă și mulțumire, după cum ne-a explicat purtătorul de cuvânt al Mitropoliei Oltenia, preotul Ioniță Apostolache.

„Crucile au fost puse în regim particular. Este o persoană care a făcut o jertfă cu ele, dar care nu vrea să fie cunoscută. Sunt ca un semn de mulțumire”, ne-a mărturisit acesta. Deși nu în mod ”oficial”, patronul SC Casa Noastră, Ștefan Cherciu, este ctitorul lor.

Citește și: Undă verde de la București. Primăria Cluj va face exproprierile pentru metrou și tren metropolitan

Apariția crucilor de lemn a intrigat bună parte a craiovenilor. Din cauza dimensiunii, a impactului vizual. Impact vizual amplificat de prezența unui craniu uman pictat pe ele.

Continuarea, în Știri Craiova!


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursă foto: stiricraiova.ro)

spot_imgspot_img
Știri Craiova
Știri Craiova
StiriCraiova este un ziar online care oferă informații incisive din mediile de interes ale orașului și județului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Ce au căutat românii pe Internet în 2023

Ce au căutat românii pe Internet în 2023. Conaționalii care au navigat pe Internet anul acesta au realizat căutări variate de cuvinte cheie, de la vreme la tehnologie avansată. Conform unei analize detaliate efectuate de agenția SEO TargetWeb, topul căutărilor pe Internet în România a evidențiat preferințe și tendințe interesante.

Escrocherie incredibilă cu maşini scumpe

Escrocherie incredibilă cu maşini scumpe