Cum arată un drum județean din Giurgiu? Nu a fost modernizat niciodată | Reporter24

Data:

spot_img

Cum arată un drum județean din Giurgiu? Nu a fost modernizat niciodată, deși este intens circulat de românii care doresc să treacă prin Vama Giurgiu.

Pe lângă faptul că Bulgaria începe reparațiile la Podul Giurgiu-Ruse în iulie, circulația rutieră desfășurându-se pe o singură bandă timp de doi ani, turiştii români trebuie să mai depăşească o altă sincopă de infrastructură.

De mai mulţi ani, românii care pleacă sau revin de pe litoralul bulgăresc sau din Grecia prin Vama Giurgiu sunt direcţionaţi de sistemele de navigaţie pe drumul judeţean DJ 504, un drum de pământ care pleacă din localitatea Putineiu, judeţul Giurgiu, până la limita cu judeţul Teleorman.

Citește și: Premiile Europene pentru Patrimoniu, acordate restaurării Bisericii Evanghelice Săsești din Alma Vii și Bisericii Sfântul Mihail din Cluj-Napoca (FOTO | VIDEO)

Autorităţile locale sunt indiferente, iar drumul este în continuare neasfaltat. Este vorba de aproximativ 12 kilometri de drum de pământ.

În funcţie de condiţiile meteo, porţiunea de drum judeţean este cu greu practicabilă.

Drumul nu a fost modernizat niciodată

Mulţi dintre turişti, speriaţi de drumul judeţean de pământ care trece printr-un câmp, au ales să revină în municipiul Giurgiu, aproximativ 20 de kilometri, pentru a schimba traseul pe drumul naţional DN 58, spre Alexandria (Teleorman).

Consiliul Judeţean Giurgiu, cel care administrează drumul judeţean DJ 504, recunoaşte că acesta nu a suferit niciodată lucrări de modernizare.

„Este unul dintre tronsoanele de drum foarte circulate, foarte interesante ca şi traseu, care au rămas nemodernizate.

Citește și: Humanitas, Humanitas Fiction și Humanitas Junior la Bookfest. Peste 1.000 de titluri, cărți cu prețuri speciale, 39 de evenimente, lansări, sesiuni de autografe, dezbateri

Este foarte solicitat de participanţii la trafic şi, ca atare, cu mijloacele noastre rudimentare am încercat să-l ținem în stare de funcţiune”,  a declarat, pentru Radio România, Dumitru Beianu, preşedintele CJ Giurgiu.

Continuarea în Reporter24

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: reporter24.ro)

spot_imgspot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care am acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care am văzut tot ce se putea vedea. Am bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentez ce înseamnă realizarea de emisiuni TV, la un post local şi pe site-ul reporter24.info

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related