Cum arată vila unde fac arest fiii „vrăjitoarei” Sidonia, criminalii de la Padina

Data:

spot_img

Acest imobil din Sectorul 5 este locul unde frații Marin, implicați în crima de la Padina, vor face arest la domiciliu. Decizia de a fi eliberați din arest și trimiși la domiciliu a fost luată de un judecător de la Curtea de Apel Ploiești, în urmă cu trei zile.

Frații Laurențiu, Louis Justin și George Amando Marin, fii „vrăjitoarei” Sidonia, au fost eliberați din penitenciar și trimiși în arest la domiciliu într-o vilă impozantă din Sectorul 5.

Cei trei frați au fost arestați preventiv la jumătatea lunii ianuarie, fiind acuzați că au omorât un bărbat în restaurantul unui hotel din Padina.

Cei trei l-au omorât cu macetele pe un bărbat din Târgoviște, iar băieții vrăjitoarei Sidonia au invocat legitima apărare. „Înlocuieşte măsura arestării preventive luata fata de inculpatii Marin Laurentiu, Marin Louis Justin si Marin George Armando cu măsura preventivă a arestului la domiciliu pe o perioadă de 29 zile începând de la 13 mai 2024 până la 10 iunie 2024 inclusiv”, se arată în decizia Curții de Apel Ploiești.

Petrecere de revedere

În ziua eliberării, cei trei frați au organizat, în noaptea de luni spre marți, o petrecere de proporții la vila mamei lor pentru a sărbători ieșirea din detenție.

La eveniment au participat sute de persoane, alături de familie și prieteni. Dimineața, un participant a fost găsit mort. Martorii au susținut că, bărbatul care are grijă de locuință, a băut alcool în exces. „Astăzi, 14.05.2024, în jurul orei 10:30, Secția 19 Poliție a fost sesizată, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, în incinta unui imobil din Sectorul 5, a fost găsită o persoană fără a prezenta semne vitale. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii secției menționate și un echipaj de prim-ajutor, care a constatat decesul unui bărbat, în vârstă de 56 de ani”, a fost anunțul poliției.

La petrecerea de la Padina încheiată în mod tragic au luat parte și artiștii Alex Velea, Antonia și Alina Eremia.

spot_imgspot_img
Virgil Burlă
Virgil Burlă
Virgil Burlă este jurnalist din 2000. A început la Iași, apoi a continuat la București, unde s-a specializat ca reporter pe domeniul justiției. Mai colaborează cu Europa Liberă România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Lituania pregătește planuri de evacuare în cazul unui conflict armat

Autoritățile din Lituania își pregătesc planurile pentru evacuări în...

Cum urmărea spionul Caraman criticii comunismului și de ce a fost declarat colaborator al Securității

Mihail Caraman, cu numele de serviciu „Mihai Neagu” și...