Cum s-a terminat procesul cu Primăria Oradea pentru construirea noului spital de Boli Infecțioase

Data:

Cum s-a terminat procesul cu Primăria Oradea pentru construirea noului spital de Boli Infecțioase: municipalitatea a câștigat la Curtea de Apel disputa cu firma Precon Transilvania, care a cerut anularea rezultatului licitației pentru construirea unității militare, după ce anterior și Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor respinsese o cerere similară a firmei.

Miza a fost uriașă, căci cele 135 milioane euro din PNRR pentru acest obiectiv pot fi cheltuite doar până la finele anului 2026, iar proiectarea și executarea lucrărilor durează 36 de luni.

„Ultimul obstacol”

„Primăria Oradea a câștigat în ultimă instanță contestația formulată la Curtea de Apel Oradea de către Precon Transilvania în legatură cu proiectul ce vizează construirea Spitalului de Boli Infecțioase și Pneumologie de pe strada Vlădeasa”, a anunțat municipalitatea, printr-un comunicat dat publicității vineri, în care arată că astfel „a depășit și ultimul obstacol în calea construirii noului spital”.

Citește și: Ucraina a înăsprit legea mobilizării: Proceduri noi, amenzi, dar şi recompense

Cum s-a terminat procesul cu Primăria Oradea

Primăria a amintit că rezultatul procedurii de atribuire a contractului în urma licitației câștigate anul trecut de o asociere de firme condusă de Construcții Erbașu a fost contestat la CNSC în luna ianuarie a acestui an de Precon Transilvania, care, ca lider al unei alte asocieri de firme, s-a clasat la licitație pe locul II.

„Precon Transilvania, în calitate de lider al asocierii, a solicitat anularea Raportului procedurii de atribuire și a tuturor actelor anterioare și/sau subsecvente acestora care privesc modalitatea de evaluare a ofertei depuse de către asocierea formată de Construcții Erbașu SA-Terra Gaz Construct-Concelex SRL, a cărui ofertă a fost declarată admisibilă și câștigătoare”, a transmis Primăria.

Continuarea în Bihoreanul!


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Foto: ebihoreanul.ro

spot_imgspot_img
Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

„Veranda”, un dosar care dezvăluie caracatița imobiliară din Iași | Ziarul de Iași

„Veranda”, un dosar care dezvăluie caracatița imobiliară din Iași...

Focar de pestă porcină africană, confirmat la o fermă din Olt | Reporter24

Focar de pestă porcină africană, confirmat la o fermă...

Candidatura unui condamnat susținut de AUR a fost respinsă | Reporter24

Candidatura unui condamnat susținut de AUR a fost respinsă....

Fostul fotbalist Cip Paraschiv a executat Poli Iași de 487.000 de euro | Reporter de Iași

Fostul fotbalist Cip Paraschiv a executat Poli Iași de...