Cum se desfășoară greva japoneză la penitenciarele din Dolj

Data:

Polițiștii penitenciarelor din Dolj sunt, marți, în grevă japoneză şi poartă o banderolă albă pe braț, pentru a atrage atenția clasei politice cu privire la dezastrul în care se află penitenciarele din cauza proastei guvernări.

Potrivit unui comunicat, greva japoneză de marți va fi urmată de blocarea la propriu a penitenciarelor.

Sindicaliştii sunt nemulţumiţi de tăierea pensiilor speciale.

Citește și: Cel mai norocos om din lume are din nou noroc. Este protejat de Ministerul de Finanțe

Federația PUBLISIND și Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor anunță că polițiștii de penitenciare vor începe de miercuri blocarea penitenciarelor prin „exces de zel” și refuzul de efectuare a orelor suplimentare. Metoda excesului de zel a fost preferată pentru că polițiștii de penitenciare nu au dreptul la grevă. În schimb, metoda ocolitoare a grevei și anume „excesul de zel” înseamnă respectarea cu strictețe a legilor, regulamentelor și procedurilor interne care blochează poliția penitenciară.
Birocrația, lipsa de personal și precaritatea dotărilor pot determina ca prima activitate dintr-o pușcărie și anume „accesul angajaților în penitenciar” să dureze aproximativ 4 ore, activitate care în mod obișnuit durează aproximativ 45 de minute.

Continuarea, în Reporter24!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

FOTO: Facebook Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor FSANP

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related