Cum trăiește în SUA Sorina Săcărin, fetița al cărei proces de adopție a stârnit un uriaș scandal în România (Aktual24)

Data:

spot_img

Cum trăiește în SUA Sorina Săcărin, fetița din Baia de Aramă al cărei proces de adopție a stârnit un uriaș scandal în România, alimentat cu fake news de posturile Antena 3 și România TV.

Fetița are o viață împlinită și fericită în Statele Unite, conform imaginilor și mărturiilor celor apropiați.

„Sorina Săcărin, copilul salvat din România având dezvoltare deficitara fizică, emoțională și de educație, a devenit în SUA, datorită părinților ei adoptivi, chinuiți si hăituiți de niște nenorociți din magistratură și presă, o tânără înfloritoare care radiază.

Poza spune totul, cuvintele sunt inutile”, a transmis pe Facebook jurnalista Ioana Ene Dogioiu, care ține legătura cu părinții fetiței.

Citește și: Viitorul este al mașinilor electrice. În Norvegia parcarea e gratuită și au bandă specială

„Familia acuzată că a răpit brutal copila de la familia iubitoare a asistenților maternali pentru a o supune la cine știe ce blestemății, inclusiv prelevarea de organe ba pentru viitorul tată, ba pentru viitoarea soră, ba pentru nu știu ce traficanți, ba pentru nu știu ce experimente obscure ale firmei de medicamente al cărei angajat ar fi Gabriel Săcărin, îmi trimite de aproape 4 ani, lună de lună fotografii, filme, diplome despre evoluția Sorinei.

Fetița care a plecat din România, din „raiul” asistenților maternali, cu un retard cert în dezvoltarea fizică, emoțională și, mai ales, educațională, este acum, la 12 ani (împliniți recent), o adolescentă înfloritoare care a recuperat toate întârzierile cu ajutorul părinților și al sistemului de suport american.

Învață foarte bine, cântă la pian și vioară, iar pe 17 mai va avea un nou concert”, scria Dogioiu acum șase luni pe SpotMedia.

Citește și: Cum rezolvi problemele cu e-Factura. Ghidul făcut de un om de afaceri

Sorina Săcărin are o familie iubitoare

„Are un cămin adevărat, o familie de care, în baza readopției conform legii americane, nu o mai poate despărți nimeni. Și nici măcar nu-și mai dă silința cineva, pentru că toată manipularea sinistră creată în jurul acestui caz, până la cele mai înalte niveluri ale sistemului judiciar, și-a pierdut miza.

Chiar și cei mai feroce acuzatori ai familiei Săcărin din presa de propagandă și din justiție au aruncat la coș subiectul și pe cei de care s-au folosit pentru tezele lor mizerabile.

Era perioada când Antena 3, a condamnatului Voiculescu, dar și Liviu Dragnea, la fel ca întreaga armata de borfași din politică sau afiliații ei, aveau de demonstrat că procurorii sunt niște abuzatori sadici, nu doar împotriva bieților politicieni, ci și împotriva omului simplu, chiar a copiilor nevinovați”, subliniază Dogioiu.

Continuarea, în Aktual24.ro


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Foto: Facebook/Ioana Ene Dogioiu

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related