Cutremur în politica hunedoreană: consilierii județeni nu mai au drept de vot

Data:

Cutremur în politica hunedoreană. Victimele au fost expuse în fața unei hârtii albe pe care au semnat pentru a-și salva viața politică și financiară. Banii sau viața? Cam așa a arătat tabloul care reprezintă momentul în care consilierii județeni, parte dintre ei și membrii ATOP, și-au dat acordul pentru a-și dona indemnizația.

Astfel, dirigintele ”clasei A TOP” i-a lăsat repetenți pe elevii social-democrați. 3.400 de lei vor plăti pentru locul primit. Ca să se învețe minte.

Laurențiu Nistor, mâna de fier a județului Hunedoara

Nu mișcă nimeni în front. Ca niște copii fără păreri, oamenii președintelui tac și fac. Președintele Consiliului Județean Hunedoara a găsit soluția pentru a achiziona două aparate drug test pe care să le doneze IPJ Hunedoara.

Laurențiu Nistor a decis în numele tuturor, fără drept de veto, abordând un stil dictatorial. Nu e prima dată când Nistor umilește consilierii județeni. Cu toate acestea, aleșii hunedorenilor se comportă ca niște elevi mediocri care nu au argumente și nici păreri.

Vezi AICI și AICI câte o mostră din comportamentul președintelui CJ Hunedoara.

Citește și VIDEO Primarul USR din Alba Iulia, la masă cu Funar și AUR, în „Procesul Imperiului Austro-Ungar”

Vezi AICI informații complete despre ATOP Hunedoara. Ulterior, ideile strălucite au întunecat mintea ”nașului CJ Hunedoara”. Toți consilierii județeni vor dona indemnizația din luna decembrie. Toată lumea a fost de acord.

Mai multe, în Gazeta de dimineață.


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Gazeta de Dimineață
Gazeta de Dimineațăhttp://gddhd.ro
Platforma online gddhd.ro acoperă, echilibrat, zona mass-media din județul Hunedoara. Informațiile principale sunt din județul Huendoara, dar nu sunt excluse județele Alba, Gorj, Timiș care își regasesc deseori loc pe platforma. Platforma reprezintă un vehiciul informațional pentru toți cei care vor să-și facă o idee despre potențialul acestui județ al României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related