Dan Diaconescu, dus la audieri. E acuzat că ar fi vrut să cumpere virginitatea unei minore (surse)

Data:

Polițiștii din Biroul Investigații Criminale Constanța, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au făcut joi o percheziție la locuința din București a lui Dan Diaconescu, au declarat pentru G4Media surse judiciare. Acesta este acuzat de mai multe acte sexuale cu minore, contracost, care ar fi avut loc în 2020-2021, în București și Constanța, conform acelorași surse.

 Este vorba de un dosar de cercetare penală constituit ca urmare a unei sesizări din oficiu, din data de 15 martie a.c., a polițiștilor din cadrul Poliției municipiului Constanța, Biroul Investigații Criminale, au precizat anchetatorii.

Citește și: Zelenski, despre posibilitatea retragerii din Bahmut: „Cel mai important e să nu ne pierdem militarii”

Potrivit surselor G4Media, Dan Diaconescu ar fi acuzat că ar fi vrut să cumpere virginitatea unei minore și că ar fi plătit două gemene pentru relații sexuale. Procurorii îl suspectează de act sexual cu minori în formă continuată și prostituție în formă continuată. Acesta ar fi făcut sex în 2020 și 2021, contracost, cu o minoră de 15 ani, deși știa vârsta acesteia, și ulterior cu sora ei geamănă.

Faptele s-ar fi petrecut în Constanța și București. Tot în perioada respectivă, Diaconescu, fostul șef OTV, ar fi încercat să plătească o altă minoră pentru a o dezvirgina. Una dintre gemene l-ar fi mințit că are o prietenă minoră, l-a filmat și, ulterior, l-au șantajat pentru bani.

Continuarea, pe G4Media.ro!

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Ziua Mondială a Libertății Presei. Despre jurnaliștii corecți și despre propagandiști

Ziua Mondială a Libertății Presei este sărbătorită în fiecare...

Program de vară la cetatea dacică Sarmizegetusa Regia

Cetatea dacică Sarmizegetusa Regia, din Munţii Orăştiei, poate fi...

România, în raportul Reporteri Fără Frontiere privind libertatea presei: Siguranța jurnaliștilor rămâne un motiv de îngrijorare

România, în raportul Reporteri Fără Frontiere privind libertatea presei....

Marş în memoria celor doi tineri ucişi în accidentul de la 2 Mai

Zeci de tineri au participat joi după-amiază la un...