VIDEO Dana Budeanu și vecinii au blocat ilegal strada publică pe care locuiesc

Data:

O stradă din zona Piața Romană a fost închisă ilegal de cei care au apartamente în zonă cu o poartă și o barieră, a prezentat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand. În plus, la intrare este montat un semn de circulație cu „Accesul Intezis/Cu execepția riveranilor”.

În zonă locuiește Dana Budeanu, „vedetă” TV și fosta soție a lui Radu Budeanu, patronul cotidianului Gândul.

Potrivit datelor de pe Google Street, strada avea montată o poartă cel puțin din 2019, când avea și o gheretă, unde stătea un paznic. Între timp, ghereta a dispărut, fiind înlocuită și poarta cu una modernă.

A contestat în instanță

Potrivit surselor PRESShub, în zona respectivă locuiește Dana Budeanu. Amendată de Poliția Locală Sector 1, Dana Budeanu a contestat sancțiunea în instanță.

„București, Sector 1. Anul 2023. Cineva și-a montat o barieră ilegal și a închis strada. Este de neînchipuit cum cineva își permite să închidă o stradă în centrul Capitalei.

Se întâmplă la Romană, într-o zonă locuită de politicieni, influenceri și beizadele. Au construit o barieră automată ilegală, pe care au montat un girofar, și și-au făcut propriul mini- cartier, în disprețul legii.

Așa arată sfidare a bunului simț și ocuparea ilegală a domeniului public. Fosta administrație a tolerat această situație timp de mai mulți ani. Am cerut Poliției Locale să se deplaseze la fața locului să ia măsuri urgente pentru desființarea barierei.

Citește și: Guvernul a schimbat regulile de intrare în grevă chiar în timpul protestului profesorilor

Trebuie să înțelegem cu toții că suntem egali în fața legii și că în Sectorul 1 nimeni nu mai poate lua domeniul public în proprietate pe persoană fizică, indiferent de numele sau calitatea sa”, arată primarul sectorului 1, Clotilde Armand, pe Facebook.

Dana Budeanu a refuzat să comenteze

PRESShub a contactat-o pe Dana Budeanu. A răspuns asistenta sa, care inițial a spus că aceasta este într-o întâlnire. Apoi s-a răzgândit și a menționat că este plecată din țară, deci nu poate vorbi. Ne-a promis că va reveni cu un telefon.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

VIDEO Dominic Fritz a cântat la pian „Deșteaptă-te, române!”, de Ziua Națională

Dominic Fritz a cântat la pian, instrumentul fiind amplasat...

O statuie a Reginei Maria, inaugurată oficial de Ziua Naţională, la Deva

O statuie a Reginei Maria, inaugurată oficial. Peste 2.000...

VIDEO. „Noi suntem români”, cântat într-un avion cu 200 de pasageri

„Noi suntem români", cântat de ansamblul „Dor românesc", din...