De ce e bine să nu ştergeţi arhiva conversaţiilor pe Whatsapp

Data:

Prietenii nu sunt și cei mai buni datornici. O femeie a trebuit să se adreseze instanței pentru a-și recupera banii împrumutați unei prietene în urmă cu trei ani ani. Norocul ei a fost că și-a luat toate măsurile de precauție.

În plângerea depusă la Judecătorie, Alina B.K. a arătat că fusese contactată în preajma Crăciunului 2019 de către Carmen T. cu rugămintea de a o împrumuta cu 5.000 de euro. Banii urmau să fie restituiți în decurs de trei luni. Femeia a fost de acord și a virat banii în contul unui văr al lui Carmen T. întrucât aceasta avea contul poprit.

Pe 24 decembrie, la două zile după ce-i ceruse, Carmen T. avea banii. Două luni mai târziu, Carmen T. i-a mai cerut 500 de euro. Ca între prietene, Alina B.K. a ajutat-o și de această dată. Termenul stabilit chiar de Carmen T. pentru returnarea banilor a trecut însă, fără ca prietena sa să-i vadă înapoi.

Citește și: Cum va cheltui primarul Iașului banii în 2023? Proiectul de buget: peste un miliard de lei, cheltuieli de funcţionare

Sub diverse pretexte, Carmen T. amâna constant rambursarea împrumutului. A acceptat doar să semneze, în ianuarie acest an, o declarație prin care recunoștea primirea celor 5.500 de euro. În continuare însă, nici gând să-și plătească datoria.

În cele din urmă, Alina B.K. a trecut peste prietenie și s-a adresat instanței, depunând ca probe declarația semnată de Carmen T. și copii după conversațiile purtate pe acest subiect pe WhatsApp.

Continuarea, în Ziarul de Iași!


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursă foto: ziaruldeiasi.ro)

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Un drum județean, alternativă la DN 7 Valea Oltului, va fi asfaltat în întregime | Argeșul Online

După asfaltarea DJ 703H, drum județean alternativă la DN...

Autobuz cu hidrogen testat pe străzile Clujului | Monitorul de Cluj

Autobuz cu hidrogen testat pe străzile Clujului. Primarul municipiului...