Denunțul funcționarei care spune că a fost șantajată de primarul din Băile Govora, tatăl fostului vicepreședinte CSM Bogdan Mateescu

Data:

Continuă poveste de la nivelul Primăriei orașului Băile Govora, unde primarul liberal Mihai Mateescu, tatăl fostului vicepreședinte CSM Bogdan Mateescu, apare în niște înregistrări în timp ce o amenință cu „dosare” pe o angajată care ar fi devoalat documente despre modul în care edilul și-a dobândit dreptul de proprietate asupra unui teren din parcul central.

Agajata a sesizat, oficial, printr-o adresă, Consiliul Local Băile Govora, relatând amenințările, șantajul și tentativele de mituire la care a fost supusă atât de către primar cât și de fiul acestuia, Bogdan Mateescu, președintele Tribunalului Vâlcea, scrie jurnalul.ro.

Citește și: Aktual24: Judecătorul Bogdan Mateescu a sesizat Inspecția Judiciară în cazul acuzațiilor legate de intervenții în favoarea tatălui său

Potrivit declarației sale de avere, primarul din Băile Govora are 18 terenuri și 8 case în Băile Govora, multe intrate în posesia sa în 2021 și 2023. Fiul, Bogdan Mateescu, a încasat, în ultimul an fiscal, de la CSM, salarii, diurne și deconturi de 110.00 de euro, potrivit jurnalul.ro.

„Mai făceam rost de un salariu!”

În 2020, Indiscret in Oltenia relata că, după ce, ani la rând, primarul din Băile Govora, Mihai Mateescu a susținut că deconspirarea lui ca agent al securității comuniste este „o elucubrație”, „o coinidență de nume” sau o „minciună”, soția sa a explicat în stradă cum au stat lucrurile, atunci când i s-a explicat că soțul său nu are căderea morală să candideze din nou, fiindcă a făcut poliție politică:

Și ce dacă a făcut? Era învățător, avea salariu mic, mai făceam rost de un salariu!”.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Foto: Facebook Mihai Mateescu

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related