Depardieu denunţă „excesele nebuneşti inacceptabile” ale lui Putin şi donează Ucrainei câştigurile din concertele din aprilie

Data:

Actorul Gerard Depardieu, care și-a luat cetățenie rusă și s-a declarat un suporter al lui Putin de-a lungul timpului, a denunţat „excesele nebuneşti inacceptabile” ale dictatorului de la Kremlin.

Actorul a precizat că toţi banii obţinuţi din cele trei concerte ale sale din aprilie, de la Theatre des Champs-Elysees, vor ajunge la „victimele ucrainene”, informează AFP.

„Poporul rus nu este responsabil de excesele nebuneşti inacceptabile ale conducătorilor lor cum este Vladimir Putin”, a precizat într-un comunicat, actorul care în trecut îl elogia pe liderul rus.

Depardieu va susţine cele trei concerte în 1, 2 şi 3 aprilie.

„Totalitatea banilor din biletele pentru cele trei concerte va ajunge la victimele ucrainene ale acestui tragic război fratricid. Întotdeauna am avut o înclinaţie către poporul rus, descris atât de bine de Dostoievski, Tolstoi, Gogol, Pasternak şi mulţi alţi artişti… Ceaikovski, Prokofiev, Şostakovici”, a afirmat actorul.

La 1 martie, Gerard Depardieu, considerat apropiat al lui Putin, a cerut oprirea armelor şi negocieri pentru pace în Ucraina.

Gerard Depardieu a obţinut un paşaport rus în ianuarie 2013, pe fondul dezacordului cu politica fiscală a preşedintelui François Hollande, titrează HOTNEWS.RO.

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Efectul sancțiunilor împotriva Rusiei și Iranului este limitat, dar nu prea există alternativă

Sancțiunile împotriva Iranului există de 40 de ani iar...

Riscul unui nou război. Avertismentul președintelui Azerbaidjanului| Aktual24

Riscul unui nou război. Președintele Azerbaidjanului, Ilham Aliyev a...