Depardieu denunţă „excesele nebuneşti inacceptabile” ale lui Putin şi donează Ucrainei câştigurile din concertele din aprilie

Data:

Actorul Gerard Depardieu, care și-a luat cetățenie rusă și s-a declarat un suporter al lui Putin de-a lungul timpului, a denunţat „excesele nebuneşti inacceptabile” ale dictatorului de la Kremlin.

Actorul a precizat că toţi banii obţinuţi din cele trei concerte ale sale din aprilie, de la Theatre des Champs-Elysees, vor ajunge la „victimele ucrainene”, informează AFP.

„Poporul rus nu este responsabil de excesele nebuneşti inacceptabile ale conducătorilor lor cum este Vladimir Putin”, a precizat într-un comunicat, actorul care în trecut îl elogia pe liderul rus.

Depardieu va susţine cele trei concerte în 1, 2 şi 3 aprilie.

„Totalitatea banilor din biletele pentru cele trei concerte va ajunge la victimele ucrainene ale acestui tragic război fratricid. Întotdeauna am avut o înclinaţie către poporul rus, descris atât de bine de Dostoievski, Tolstoi, Gogol, Pasternak şi mulţi alţi artişti… Ceaikovski, Prokofiev, Şostakovici”, a afirmat actorul.

La 1 martie, Gerard Depardieu, considerat apropiat al lui Putin, a cerut oprirea armelor şi negocieri pentru pace în Ucraina.

Gerard Depardieu a obţinut un paşaport rus în ianuarie 2013, pe fondul dezacordului cu politica fiscală a preşedintelui François Hollande, titrează HOTNEWS.RO.

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Cum să vopsești ouăle de Paște

Cum să vopsești ouăle de Paște, în roșu sau...

Ucraina a înăsprit legea mobilizării: Proceduri noi, amenzi, dar şi recompense

Ucraina are nevoie urgentă de soldaţi. Rada Supremă de...