Deșeurile din incendiul de la Primăria Pleșoi, aruncate pe câmp | Oltenia Live

Data:

Deșeurile din incendiul de la Primăria Pleșoi au fost aruncate pe câmp. Reprezentanții mass media au semnalat Garda de Mediu Dolj, fiind luate măsuri cu termene scurte de soluționare, după cum anunță reprezentanții instituției de control.

Autoritățile locale din Pleșoi au acționat după propria lege, în privința deșeurilor rezultate în urma incendiului, aruncând pe acel teren lemn ars, tablă arsă, tapițerii de scaune de birou, tocărie de lemn și PVC, dar și moloz și cărămizi.

Citește și: Iohannis printre favoriții pentru funcția de președinte al Comisiei Europene | Politico

„În urma sesizărilor primite din partea mass-media a faptului că în comuna Pleșoi din județul Dolj, pe un teren situat în extravilanul localității, există deșeurile rezultate în urma incendiului produs la clădirea administrativă a UAT Pleșoi în data de 22.04.2024, comisarul-șef al GNM CJ Dolj, în echipă cu un comisar GNM-CJ Dolj, s-au deplasat la fața locului și au constatat că pe o suprafață de aproximativ 200 mp, pe marginea unui canal deschis, există deșeuri de lemn ars, tablă arsă, tapițerii arse de scaune de birou, tocărie de lemn și PVC, dar și moloz și cărămizi”, arată Garda de Mediu Dolj.

Citește și: SUA testează un tanc dronă de 12 tone. Operarea pe timp de noapte este la fel de funcțională ca și în timpul zilei

Deșeurile din incendiul de la Primăria Pleșoi aruncate

Pentru aspectele constatate, au fost impuse trei măsuri cu termene scurte de soluționare.

„În plus, au fost găsiți și saci de tip big-bag cu ambalaje de plastic, folosite în activități agricole. Pentru aspectele constatate, au fost impuse trei măsuri cu termene scurte privind eliminarea și valorificarea acestor deșeuri, în condițiile OUG 92/2021 privind regimul deșeurilor și al HG 1061/2008 privind transportul deșeurilor periculoase și nepericuloase pe teritoriul României”, conchid reprezentanții Gărzii de Medui Dolj.

Continuarea, în Oltenia Live!


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Foto: oltenialive.ro

spot_imgspot_img
Oltenia Live
Oltenia Live
Oltenia Live este echipa care și-a propus să vă aducă, zilnic, știrile care contează. Publicație exclusive online, Oltenia Live acoperă cele mai importante domenii de interes, de la administrație, social, cultură sau economie, la sănătate - însemnând sfaturi medicale și interviuri cu medici și reprezentanți ai asociațiilor de pacienți. În proiectele derulate de noi am inclus și pacienții, mai exact poveștile celor care sunt un exemplu atât pentru cei care se confruntă cu o problemă asemănătoare lor, cât și pentru cei din comunitate, de ce nu?! Reușim să acoperim județele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinți și Vâlcea. Dacă nouă ne scapă ceva, dați-ne un mesaj și verificăm știrea propusă de voi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related