Directorul Camerei de Comerț Sibiu, reținut de procurori

Data:

Directorul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Sibiu, Eugen Iordănescu, a fost reţinut de către procurori pentru 24 de ore, transmit procurorii de pe lângă Parchetul Tribunalului Sibiu.

Director al Camerei de Comerț Sibiu, fost coordonator al programului Sibiu, Regiune Gastronomică 2019 și actual responsabil în cadrul Consiliului Județean Sibiu pentru concursurile de selecție a membrilor consiliilor de administrație ale societăților din subordine, Iordănescu este acuzat de  delapidare, trafic de influenţă, dare de mită şi folosire de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii.

Citiți articolul integral pe G4Media.ro

Citiți și

EXPLOZIV. DIICOT a tăiat brațele caracatiței din Consiliul Județean care a fraudat milioanele din PNDL și „Anghel Saligny”

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Ursula von der Leyen, în așteptarea votului pentru viitorul președinte al Comisiei Europene

Noul Parlament European urmează să stabilească, prin vot secret,...

APIA Arad îşi construieşte un sediu nou, de 13,4 milioane de lei

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Arad...

Costul vieții a crescut cu 60%. Pe ce cheltuie românii banii | Banatul Azi

Costul vieții a crescut cu 60%. Pe ce cheltuie...