Cine sunt părinții criminalului din 2 Mai. Legături cu frații Cămătaru

Data:

Cine sunt părinții criminalului din 2 Mai: potrivit unui dosar penal, citat de publicația Lumea Politică, Pascu Mihail Claudiu și Pascu Miruna au fost implicați într-un caz de cămată, care are legătură și cu frații Cămătaru.

Vlad Pascu, tânărul drogat care a ucis doi tineri cu mașina în 2 Mai, sâmbătă dimineață, provine dintr-o familie extrem de bogată și cu un trecut controversat.

Mihail Claudiu Pascu apare cu soția în proiecte de zeci de milioane de euro sau alături de infractori celebrii din lumea interlopă de top.

Citește și: Cine sunt părinții criminalului din 2 Mai. Au afaceri imobiliare de milioane de euro în Capitală

Numele lui Mihai Claudiu Pascu apare în dosarul lui Sile Cămătaru

Pascu Mihail Claudiu și Pascu Miruna apar în dosarul lui Sile Cămătaru, potrivit Lumea Politică.

Sunt menționați în caz după ce au dat bani cu camătă. Cei doi sunt martori, spre deosebire de Silviu Dudiță, mult mai cunoscut publicului sub numele de Fluturică.

Cine sunt părinții criminalului din 2 Mai: dădeau bani la dobânzi mai mari ca cele practicate de Fluturică și Sile Cămătaru

„În aprilie 2003, partea vătămată Voiculescu Radu Gheorghe a împrumutat de la martorii Mihail Pascu Claudiu şi Pascu Miruna suma de de 75.000 USD cu dobânda de 6% pe lună încheind în acest sens contractul de vânzare-cumpărare” se arată în motivarea în urma căreia judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție au respins recursul lui Sile Cămătaru împotriva condamnării la 11 ani de închisoare.

Documentul menționează că partea vătămată a apelat la Silviu Dudiță, zis Fluturică pentru a achita împrumutul către părinții criminalului din Vama Veche.

Locotenentul lui Sile Cămătaru a împrumutat partea vătămată la o dobândă mai mică decât familia Pascu. Fluturică a preluat datoria cu o dobândă de lunară de numai 4%.

Citește și: Tânărul care a provocat accidentul din 2 Mai circula cu o mașină fără RCA. Poliția nu l-a oprit

De altfel, Fluturică și soții Pascu s-au întâlnit la notar pentru a semna un contract de vânzare cumpărare pentru imobilul lui Voiculescu. Din această afacere, cei doi soți au obținut 28.000 de euro.

Ei l-au împrumutat pe Voiculescu Radu cu 75.000 de euro și au vândut imobilul cu 103.000 de euro către locotenentul lui Sile Cămătaru.

Citește și: Tânărul care a ucis la 2 Mai a fost controlat de polițiști de 2 ori înainte de tragedie. L-au lăsat să plece

Monica Tatoiu: A venit la mine cu 17 milioane de euro cash

Monica Tatoiu susține că a făcut o tranzacție cu familia Pascu.

„Îl știu de când era mic (pe Vlad Pascu – n.r.), avea 3-4 ani. Tatăl lui amenința că ne omoară, că ne face, că ne drege cu el de mână. Avea exact aceeași coafură, aceeași atitudine pe care o are copilul acum.

Ne amenința pentru că îl împiedicam să pună mâna pe pepiniera Bucureștiului. Voiam să salvăm un parc, niște copaci, niște păsări.

Am avut trei sau patru ani procese cu el. Soțul meu s-a îmbolnăvit grav atunci. Până la urmă l-a dovedit, dar atenție! Acest om, tatăl acestui copil… copilul nu are nicio vină.

Tatăl acestui copil a încheiat o afacere de 17 milioane de euro cu bani cash în fața unui notar care ulterior în 2017 a fost trimis în judecată și condamnat.

Am trimis documente la spălarea banilor și nimeni nu s-a deranjat. Nu ne punem întrebări că acești părinți au niște relații care îl vor salva pe acest copil de pușcărie?

Și nu-i interesează de cei doi copii morți? Trăim într-o țară înfiorătoare. Acești oameni au ucis doi copii prin copilul lor și și-au ucis și copilul”, a transmis Monica Tatoiu.

Banii au fost de la niște investitori din Sicilia, din Catania, unde probabil o să-l trimită și pe fii-su după ce-l scapă”, a mai spus Monica Tatoiu.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Povestea genții Lady Dior, spusă de Mircea Cantor la Romanian Creative Week

Povestea genții Lady Dior, spusă de Mircea Cantor la...

Cum arată vila unde fac arest fiii „vrăjitoarei” Sidonia, criminalii de la Padina

Acest imobil din Sectorul 5 este locul unde frații...

Cine sunt candidații pentru Primăria Sectorului 2 și ce avere au

Cine sunt candidații pentru Primăria Sectorului 2: inițial cinci...