Drum naţional între Vâlcea şi Olt, închis din cauza unui pod deteriorat. Rutele ocolitoare

Data:

Reprezentanţii Direcţiei Drumuri şi Poduri Craiova au decis să închidă circulaţia rutieră, începând de marți, ora 18.00, pentru toate categoriile de autovehicule, pe podul peste Olt de pe DN 67B, între Drăgășani și Verguleasa-Poganu.

Potrivit unui comunicat, după finalizarea expertizei solicitate de către DRDP Craiova se poate lua o decizie cu privire la categoriile de autovehicule care pot tranzita acest pod sau dacă circulația va rămâne închisă definitiv, până la construirea unui pod nou.

„DRDP Craiova împreună cu CNAIR vor încerca să scoată din contractul inițial de reabilitare al DN 67B, contract reziliat, măsură contestată în instanță de Antreprenor, obiectivul „Pod nou peste Olt pe DN 67 B, km 119+236”, pentru a se putea lansa licitația pentru executia lucrărilor în cel mai scurt timp”, transmite DRDP Craiova.

Continuarea în Reporter24.info

Citește și: Departamentul de stat al SUA despre România: „Unii jurnaliști au continuat să fie hărțuiți”. Cazurile jurnaliștilor Șercan, Pantazi și Cristea, menționate

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: DRDP Craiova / Facebook)

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Deputatul Mihai Polițeanu și REPER au făcut alianță la Ploiești, pentru Consiliul Județean

Deputatul Mihai Polițeanu și REPER au făcut alianță la...

Profesor la Universitatea din Oradea condamnat pentru fraudă cu fonduri europene | Bihoreanul

Profesor la Universitatea din Oradea condamnat pentru fraudă. Ioan...