Efectul magiei din curtea ta cu promoția Elis Pavaje

Data:

Descoperă efectul magiei în amenajări exterioare, obținut cu ajutorul produselor Elis Pavaje! Credem în puterea imaginației tale și inspirația produselor noastre, pentru transformarea oricărui spațiu într-o oază de frumusețe și eleganță.

Cu fiecare dală de pavaj pe care o așezi, vei simți cum curtea ta prinde viață și devine un loc de poveste, unde fiecare pas este un pas spre liniște și armonie.

Fie că visezi la o terasă primitoare sau la o alee încântătoare, noi suntem aici pentru tine, cu soluții și recomandări pentru a-ți face alegerea cât mai ușoară.

Lasă-ne să transformăm visurile tale în realitate și să aducem magia în fiecare colț al curții tale! Vino și descoperă gama noastră de pavaje și produse pentru grădină, și pregătește-te să fii uimit de rezultatul pe care îl vei obține!.

Între 10 mai – 30 iunie 2024 ai 45% discount* la achiziția pavelelor din beton vibropresat: ANIMA D2, ANIMA P3 și a bordurilor rezidențiale B16.

*Oferta este valabilă în rețeaua de parteneri Elis Pavaje, în limita stocului disponibil.

Pavelele noastre Anima se remarcă prin varietatea lor de culori și prin capacitatea lor de a aduce frumusețe și eleganță fiecărei curți. Fie că vrei să creezi o alee plină de farmec, să îmbogățești terasa cu un design rafinat sau să colorezi curtea cu detalii de margine, pavelele noastre sunt alegerea ideală.

Și pentru a completa perfect aspectul curții tale, te invităm să folosești bordura B16, care oferă o delimitare simplă și robustă a spațiilor din curte.

Această bordură nu doar îndeplinește funcționalitatea practică, ci adaugă și o notă estetică subtilă, evidențiind armonios designul exterior al casei tale.

Acum poți transforma întregul proces de amenajare într-o experiență minunată, alegând produsele Elis Pavaje. Echipa noastră de profesioniști este pregătită să-ți ofere consultanță specializată, să-ți răspundă la întrebări și să te ghideze în alegerea celor mai potrivite soluții pentru nevoile și preferințele tale.

DE CE SĂ ALEGI PAVELE DIN BETON VIBROPRESAT ELIS PAVAJE?

Montajul pe strat de nisip permite refolosirea pavelelor în caz de reparații subterane. Asigură o stabilitate foarte bună suprafețelor pavate datorită îmbinării pe mai multe muchii.

Au o rezistență mecanică foarte bună datorită materialului dens, omogen, obținut prin vibropresare. Sunt rezistente la multiple cicluri de îngheț-dezgheț. Permit aerisirea solului și asigură un drenaj eficient printre rosturi.

Oferă posibilități nelimitate de amenajare (linii curbe, ruperi de linii prin mixuri de modele). Pavelele beneficiază de o garanție de 5 ani.

Imaginează-ți grădina ta magică cu produse Elis Pavaje!

Pătrunde în grădina minunată, un colț de paradis, unde fiecare pas îți poartă sufletul într-o poveste magică.

În mijlocul acestei grădini fermecate, o alee de pavaj plină de culoare și textură se întinde ca un râu la picioarele tale. Culorile vii și formele variate te invită să explorezi fiecare colțișor al acestui loc minunat.

Într-un colț, un focar strălucește ca o sursă de căldură și lumină, iar flăcările dansante îți disipează gândurile despre grijile zilei.

În jurul focului, pe o bancă asortată cu pavajul te așteaptă o carte pentru a te invita într-o alta lume, a imaginarului.

În jurul tău, plantele îmbrățișează spațiul cu parfumul lor dulce și culorile lor vibrante. Păsările completează armonia, iar albine, gărgărițe și bondari zboară prin tufele de trandafir din preajmă-ți, aducând viață și bucurie în acest tărâm fermecat.

Este grădina ta magică, pe care o poți avea la tine acasă, ca un refugiu unde poți găsi găsi liniște și inspirație în mijlocul unei lumi adesea agitate.

Citește și: Compania autohtonă Elis Pavaje își extinde fabrica din Prahova

Despre Elis Pavaje

Companie 100% românească, Elis Pavaje a fost înființată în 1991, în Petresti, județul Alba.

Cu un sistem complet de produse și servicii, acoperind toate etapele procesului de amenajare, de la producție prefabricate din beton vibropresat, consultanță și proiectare, până la transport, montaj și întreținere pavaj, Elis Pavaje este partenerul de încredere pentru dezvoltarea oricărui tip de proiect.

Din 2017, compania oferă și servicii de antrepriză generală pentru lucrări de infrastructură și amenajări exterioare.

Având în prezent cinci unități de producție, cu o capacitate de 23.000 mp pavaj / zi, produsele Elis Pavaje – pavele, dale, borduri, rigole, bolțari, blocheți, produse din beton pentru amenajarea grădinii, elemente de canalizare din beton vibropresat – sunt disponibile printr-o rețea vastă de distribuitori, magazine de bricolaj, precum și în showroom-urile proprii din Petrești (Alba), Stoenești (Prahova), Secuienii Noi (Neamț), Vințu de Jos (Alba) și Arad (Arad). Începând cu 2019, compania a devenit și producătoare de pavele și borduri din andezit transilvănean.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Importanța dermatoscopiei în prag de vară

Importanța dermatoscopiei în prag de vară

Compania autohtonă Elis Pavaje își extinde fabrica din Prahova

Compania autohtonă Elis Pavaje, cel mai mare producător român...

Istoria Rolex Submariner

Istoria Rolex Submariner

Chromosome Dynamics anunță lansarea platformei exclusive B2C Frunzar.ro

Chromosome Dynamics, un nume de referință în industria agricolă,...