Embargo total al SUA pe cărbunele, petrolul și gazele rusești. Marea Britanie a oprit importurile pentru 2022. Este ziua 14 de război

Data:

Ziua a 14-a de război aduce embargo-ul SUA pentru petrolul, gazele și cărbunele rusești, în timp ce Kremlinul amenință că barilul de petrol poate depăși 300 de dolari, potrivit G4Media.
Marea Britanie, de asemenea, a anunțat că va opri importurile de petrol până la finalul anului 2022. În aceeași zi, și UE a anunțat că vrea să reducă importurile rusești de petrol cu două treimi. Între timp, civilii continuă să moară în Ucraina, Rusia a atacat din nou coridoarele umanitare, iar un copil a murit din cauza deshidratării în Mariupol, oraș rămas fără apă și utilități în urma bombardamentelor, o tragedie unică în ultimele decenii, susține președintele ucrainean. Zelenski a mai făcut și o declarație care include o schimbare majoră de discurs, spunând într-un interviu pentru ABC News că ”s-a liniștit de mult în privința aderării țării sale la NATO, după ce a înțeles că Ucraina nu este acceptată pentru că Alianța se teme de chestiuni controversate”. Zelenski a declarat totodată că se poate găsi un „compromis” în privința teritoriilor separatiste.

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Operațiunea Conversus: 107 arestări și 1.388 de arme confiscate VIDEO

Operațiunea Conversus: Poliția Română a condus o operațiune, la...

Cultură de canabis, descoperită de polițiști într-un apartament

La data de 28 aprilie 2024, polițiștii Brigăzii de...

Îndemn la vot impresionant: „Un mesaj pentru nepotul meu” | VIDEO

Îndemn la vot impresionant la vot realizat de Parlamentul...