Fiica lui Emil Boc este șefa de promoție de la UMF Cluj | Monitorul de Cluj

Data:

spot_img

Fiica lui Emil Boc este șefa de promoție de la UMF Cluj, specializarea Medicină Dentară. De această dată, Boc a fost prezent la ceremonie nu doar în calitate de primar, ci și de părinte emoționat, mândru de realizările copilului.

Emoții pentru Emil Boc, care a participat, sâmbătă, la ceremonia de absolvire a Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” în calitate de primar, dar și de părinte.

Festivitatea de absolvire a studenților de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, care a avut loc sâmbătă, a fost marcată de clipe de bucurie și emoție împărtășită de viitorii medici, părinți și profesori.

În deschiderea evenimentului, rectorul UMF „Iuliu Hațiganu”, profesorul Anca Buzoianu le-a mulțumit invitaților pentru participare.

Citește și: Șeful ANAF Giurgiu, „agățat” de DNA în dosarul firmelor cu datorii și radiate contra unor șpăgi STENOGRAME

„Nu doar în calitate de primar, ci și de părinte”

„Invitat de onoare, domnul primar al municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc! Domnule primar, ne-ați onorat cu prietenia dumneavoastră de-a lungul anilor, vă mulțumesc!

Astăzi sunteți aici nu doar în calitate de primar, ci și de părinte”, a transmis profesorul Anca Buzoianu, rectorul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca. 

La ceremonie au participat oficialități guvernamentale și locale, inclusiv ministrul Educației, Ligia Deca și ministrul Sănătății, Alexandru Rafila.

„Să nu uităm de latura umană”

„Să ne lăsăm ghidați în permanență de dorința comună care ne-a adus pe toți la această facultate: dorința de a-i ajuta pe cei din jur.

Citește și: Reformistul Masoud Pezeshkian, noul președinte al Iranului: „vrem să ne rezolvăm problemele cu lumea sau nu?”

Pe lângă toate cunoștințele învățate de la profesorii excepționali care ne-au ghidat, să nu uităm de latura umană pe care au cultivat-o în noi zi de zi.

Am învățat să fim empatici față de pacienți și am înțeles că scopul nostru este să le redăm zâmbetul”, a fost mesajul transmis de Patricia, fiica primarului Emil Boc, în calitate de șefă de promoție la Facultatea de Medicină Dentară, absolvită cu media 9,88.

Continuarea în Monitorul de Cluj

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: monitorulcj.ro)

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Dosarul fostului director al DSVSA Botoșani. Instanța a decis că ancheta DNA este legală | Monitorul de Botoșani

Mihai Țurcanu, fostul director al Direcției Sanitar-Veterinare și pentru...

Primăria Craiova scoate din nou la licitație “cartierul chinezesc” | Știri Craiova

Licitație pentru “cartierul chinezesc” din Craiova. Israelienii care adjudecaseră...