Fiica unei șefe din DSP Iași, angajată la DSP pe postul de inspector sanitar, deși are doar studii în Comunicare

Data:

Fiica unei șefe din DSP Iași, angajată la DSP pe postul de inspector sanitar, deși are doar studii în Comunicare. Concursul din luna mai de la DSP e o fraudă de proporțiile scandalului „Chelnerița” de la Apele Române.

Pentru postul de inspector sanitar au cerut exclusiv studii de Științele Comunicării și au eliminat Medicină și Ingineria Produselor Alimentare, specializări care au legătură cu domeniul Sănătății Publice.

Singurul candidat admis în concurs a fost Amalia Șoldan, fiica șefei de Birou Resurse Umane din cadrul DSP, informație furnizată de REPORTER DE IAȘI săptămâna trecută. Dacă termini medicina, nu poți lucra la DSP în România!

Pentru inspecție sanitară, tânăra beizadea nu are nicio pregătire: trebuie să știe medicină, chimie, fizică, igienă. Ea știe doar Comunicare.

REPORTER a verificat în alte orașe din țară: posturile de inspector sanitar se ocupă doar cu studii de Medicină sau Ingineria Produselor Alimentare.

ANFP este o glumă proastă pentru că au acceptat condițiile de concurs trimise de DSP Iași fără să verifice legalitatea.

În acest scandal de nepotism este ca și cum ai angaja un pictor să piloteze avioane sau o coafeză să facă operații pe cord.

Continuarea în Reporteris.ro

Citește și: VIDEO cu momentul prinderii lui Buzatu. A fost blocat de procurori pe un drum pe jumătate asfaltat

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
ReporterIS
ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related