VIDEO cu momentul prinderii lui Buzatu. A fost blocat de procurori pe un drum pe jumătate asfaltat

Data:

VIDEO cu momentul prinderii lui Buzatu de către DNA. Oprirea autoturismului în care se afla președintele Consiliului Județean și cei 1,25 milioane de lei a fost filmat chiar de procurori, dar și de o cameră de supraveghere de la casa în dreptul căruia a fost oprit.

Baronul PSD Dumitru Buzatu a fost oprit de mascați pentru percheziția mașinii ca în filme, fiind blocat din față și din spate. Apoi polițiști mascați și procurori au înconjurat în fugă autoturismul în care era președintele Consiliului Județean Vaslui.

Liderul PSD a fost scos din mașina care aparține chiar instituției pe care o conducea și pus cu mâinile la spate.

YouTube video

Ironia vine din faptul că Dumitru Buzatu, care a primit mita pentru deblocarea unui contract de asfaltare, a fost oprit de procurori pe un drum pe jumătate asfaltat.

Citește și: Mita luată de Buzatu este a doua ca mărime din istoria DNA. Coincidență: pe ambii denunțători îi cheamă Savin

Dumitru Buzatu a declarat în fața judecătorului că flagrantul este o „înscenare” și a susținutcă ceruse împrumut doar 125.000 de lei. Dar că nu ar fi știut că în geantă se aflau de zece ori mai mulți bani, potrivit Aktual 24.

Președintele Consiliului Județean Vaslui s-a contrazis, în declarațiile făcute inițial în fața procurorilor DNA, apoi în fața judecătorului.

Procurorilor care l-au oprit și i-au găsit geanta cu bani în mașină, Buzatu le-a spus că mormanul de bani reprezinta „economiile” sale. Apoi, în fața judecătorului de la Tribunalul Vaslui, a menționat că ceruse împrumut 125.000 de lei și s-a trezit în geanta cu 1.250.000 de lei.

Tribunalul Vaslui a decis că Buzatu să fie arestat preventiv pentru 30 de zile.

Prins după ce a fost la restaurant, lângă o baltă cu pește

Preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost prins în flagrant după ce a primit personal banii marcaţi de DNA, aflaţi într-o geantă.

Politicianul a pus geanta în portbagajul unui autoturism al Consiliului Județean, fiind prins două ore mai târziu. Buzatu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 

„La orele 17.15, (…..) şi Buzatu Dumitru s-au ridicat de la masă şi s-au deplasat către autoturismele marca (…..) şi marca (…..). Buzatu Dumitru a mers la portbagajul (…), iar (…..) la autoturismul (…..), unde a deschis uşa stânga spate şi a luat de pe banchetă o geantă maro pusă la dispoziţie de către Direcţia Naţională Anticorupţie, în care se afla suma de 1.250.000 de lei.

Buzatu Dumitru a deschis portbagajul (…..), (…..) a mers către el, i-a întins geanta cu banii, Buzatu Dumitru a luat-o, a pus-o în portbagaj, după care l-a închis”, se arată în documentele DNA.

Citește și: VIDEO Momentul în care Buzatu încasează mita de 1,25 milioane de lei a fost filmat


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Iohannis a pus cruce combaterii evaziunii fiscale

Iohannis a pus cruce combaterii evaziunii fiscale, combătând legea...

Cine sunt candidații pentru Primăria Capitalei și ce avere au. A început campania electorală

Cine sunt candidații pentru Primăria Capitalei: Biroul Electoral al...

Accident grav în Tulcea, între un microbuz şi o maşină de teren. Șapte persoane rănite

Accident grav în Tulcea. Şapte persoane au fost rănite...

Premiul Carol cel Mare, acordat rabinului Pinchas Goldschmidt

Premiul Carol cel Mare, acordat de oraşul Aachen, este...