Filmul „Între revoluții”, regizat de bistrițeanul Vlad Petri, lansat oficial în cinematografe

Data:

La Bistrița filmul regizat de Vlad Petri se poate vedea astăzi și mâine la Centrul Cultural Dacia, Sâmbătă (4 noiembrie): 13:00, Duminică (5 noiembrie): 18:20, potrivit Săptămâna Online.

Maria și Zahra se întâlnesc la Universitatea de Medicină din București în anii ’70. Când posibilitatea unei schimbări politice în Iran devine o certitudine, Zahra se întoarce în țara ei, luând parte la evenimente, departe de prietena sa. În următorii zece ani, singurul lor mod de a comunica e prin intermediul scrisorilor. Încadrate de două revoluții, cuvintele lor descriu lupta femeilor pentru a fi auzite, societăți trecând prin schimbări radicale și o prietenie care nu poate fi destrămată (prezentare augustfilm.ro).

Începând din 3 noiembrie lungmetrajul regizat de Vlad Petri va putea fi văzut în 10 orașe din țară – București, Cluj, Timișoara, Bistrița, Botoșani, Brașov, Iași, Miercurea Ciuc, Pitești și Sibiu. Trailer: https://bit.ly/ÎntreRevoluții

Citește și: Guvernul Ciolacu, consiliul local majoritar PSD-PNL și primarul opresc definitiv apa curentă la Stâlpeni

„Paradoxul acestui film, care continuă să se bucure de atât de multă apreciere din partea industriei internaționale, este că a reușit să stârnească interesul publicului, independent de selecțiile în festivaluri sau premiile câștigate. Reacțiile oamenilor în urma proiecțiilor speciale au fost de sinceră emoție în fața unei povești sensibile, atent și estetic construită, care a reușit să evoce în același timp și o puternică nostalgie. Îi doresc să fie văzut de cât mai multă lume și să demonstreze ceea ce noi știm deja: că e un film care merită pe deplin să fie savurat în cinematografe, în ciuda unui număr modest de ecrane care l-au programat.”, a declarat Matei Truța, co-fondator și managing partner August Film, pentru Radio România Cultural.

Continuare în Săptămâna Online!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursă foto: saptamana.online.ro)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Republica Moldova este invitata de onoare a Bookfest 2024

Invitata de onoare a Bookfest 2024 este Republica Moldova....

De ce a câștigat România procesul Roșia Montană. Motivarea tribunalului de la Washington

De ce a câștigat România procesul Roșia Montană. Tribunalul...

Arhiepiscopul Tomisului trimis în judecată de DNA

Arhiepiscopul Tomisului trimis în judecată de DNA, pentru săvârşirea...

Monumente importante vor fi iluminate de Ziua Europei

Monumente importante vor fi iluminate de Ziua Europei, astfel...