Florian Coldea, fostul număr 2 în SRI, spune că patronul RTV face jocurile Moscovei

Data:

Florian Coldea, fostul număr 2 în SRI, are o primă reacție extrem de dură la adresa „mogulilor” și a slujbașilor acestora care derulează în această perioadă o intensă campanie mediatică împotriva sa.

„Trebuie să o spun clar și răspicat, așa cum de altfel se poate observa și în mod direct, că principalii actori / susținători ai acesteia, majoritatea implicați și în campaniile anterioare împotriva mea, sunt moguli media binecunoscuți – Maricel Păcuraru (condamnat definitiv), Sebastian Ghiță (fugar, din 2016, în Serbia, suspectat de implicare directă sau indirectă în mai multe activități ilegale), Dan Voiculescu (condamnat definitiv) și principalii lor colaboratori din zona media – Dan Andronic, Cristian Burci, Anca Alexandrescu și alții, gen Cozmin Gușă (lista este mult mai lungă)”, acuză Coldea.

„Ca fost militar și angajat al SRI, nu mă intimidează reluarea virulentă a atacurilor la adresa mea. Mi-am asumat de la început și continui să îmi asum deciziile și acțiunile întreprinse, precum și consecințele acestora”, subliniază Coldea.

Citește și: Rejudecarea lui Mario Iorgulescu este nelegală. Soluția nu este prevăzută pentru ce a reclamat fiul lui Gino Iorgulescu

El l-a acuzat pe Sebastian Ghiță că face jocurile Rusiei, împreună cu România TV.

„Aflat sub controlul oficialilor sârbi, Sebastian Ghiță este folosit, în prezent, de unii decizionali de la Belgrad și are legături cu o serie de interfețe economice (unele suspecte ca fiind proxy ale Federației Ruse) pentru realizarea și promovarea unor interese obscure”, arată Coldea.

„Acesta este, de asemenea, implicat activ, prin trustul România TV, în campania electorală din țara noastră, pretinzând că menține legătura cu diverși actori relevanți de pe scena politică internă în sprijinul cărora acționează”, mai arată Coldea.

Continuarea, în Aktual24.ro

Citește și: BREAKING România va dona Ucrainei un sistem PATRIOT

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(FOTO: Inquam Photos / Saul Pop)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Congresul SUA urmează să aprobe un împrumut de 2 miliarde de dolari, pentru România | Aktual24

Congresul SUA urmează să aprobe un împrumut de 2...

CRF anunță că trenurile vor circula cu viteză redusă

CFR anunță că traficul feroviar se va desfășura în...

Nicușor Dan, ieșire nervoasă rară: „În loc să construiești te lupți cu toți cretinii” | Aktual24

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a avut o ieșire nervoasă,...