„Aprofundează chineza”. Fostul vicepreşedinte al CJ Vaslui, despre Buzatu în arest

Data:

„Aprofundează chineza”, a spus fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Vaslui, Corneliu Bichineţ, într-o conferinţă de presă la sediul PMP de la Bârlad, despre cum îşi petrece timpul în arestul preventiv fostul baron PSD Dumitru Buzatu, fără a dezvălui sursa informaţiilor.

„Aprofundează limba chineză, voi n-aţi ştiut, dar aflaţi în premieră că Buzatu nu l-a avut mentor pe Ion Iliescu, aşa cum cred toţi neaveniţii, el dintotdeauna a mers pe doctrina lui Confucius, l-a avut ca mentor pe Zhou Enlai [fost premier chinez, contemporan cu Ceauşescu – n.r.] şi Mao Zedong [fost dictator comunist chinez – n.r.]. Nu întâmplător a fost singurul român care a participat la moartea lui Hugo Chavez.

Aflu că el a aruncat găina peste groapă, că şi acolo se practică obiceiul acesta. Aflu că Buzatu, care are structură de lider, face sport, citeşte, are activităţi, iar spre seară, învaţă ca toţi ceilalţi, jocuri de societate. Aflu că la laşi este la modă baletul.

Eu nu îi duc grija lui Buzatu! Dacă va fi găsit vinovat, să plătească, iar dacă nu, va veni înapoi şi mai puternic!”, a afirmat Bichineţ, citat de Vremea Nouă.

Citește și Geopolitică și droguri (II)

De asemenea, Bichineţ spune despre Buzatu că este un lider incontestabil al PSD, devenit mult mai celebru decât Ion Iliescu:

“În ecuaţia aceasta cu Dumitru Buzatu, apare acesta, un denunţător, martori, procurori, flagrantul care pentru unii e cusut cu aţă albă, au apărut în scenă avocaţii şi judecătorii.

Totuşi, toată viaţa lui, Dumitru Buzatu a fost un lider incontestabil al PSD, a vrut să devină celebru şi, într-un final a reuşit! Celebritatea sa a întrecut-o cu mult pe a lui Ion Iliescu!

Nu e copil, femeie, bărbat, bătrân, care să nu fi auzit de Dumitru Buzatu şi unii poate îl vor şi lua ca model. Buzatu vine pe filiera unor alţi oameni care au ajuns în vârf şi au căzut din cauza lăcomiei”.

Buzatu va rămâne în arest preventiv, după ce judecătorii nu s-au lăsat convinşi de argumentele avocatului care a “explicat” că în ochii clientului său nu se vede nicio licărire că ar vrea să părăsească ţara şi au decis ca pesedistul să petreacă următoarele 30 de zile după gratii.

Mai multe, în publicația The Epochtimes Romania.


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
The Epoch Times - România
The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related