Reporter de Iași: subprefectul, surprins cu o tânăra promovată intens la Prefectură, Apavital și Primărie

Data:

Subprefectul, surprins cu o tânăra promovată intens la Prefectură. De câteva zile, o fotografie înfățișându-i pe Marian Grigoraș și pe Mara Gheran, o tânără funcționară a Primăriei Iași, a fost distribuită la persoane din mediul politico-administrativ.

Imaginea îi prezintă pe cei doi, aflați în pat, el, în tricou, privind probabil la televizor, ea, acoperită cu un cearșaf. Fotografia, care dovedește relația extraconjugală a subprefectului PNL, e făcută de Mara Gheran și a ajuns la REPORTER DE IAȘI prin email de la o sursă care a refuzat să-și decline identitatea.

De ce este relevantă informația

Reporter de Iași a luat decizia publicării acestei poze nu pentru a face audiență din senzațional, ci pentru că reprezintă epilogul unui articol din vara acestui an, scriu jurnaliști.

În luna iulie 2023, Mara Gheran s-a angajat, surprinzător, la Primăria Iași după ce, în anteriorii ani, ocupase alte patru posturi la stat: șef cabinet parlamentar, consilier la Instituția Prefectului, referent la ApaVital, inspector la Primăria Podu Iloaiei.

Așadar, această imagine poate fi răspunsul la succesul fulminant în cariera publică pe care Mara Gheran l-a avut în ultima perioadă. În orice țară civilizată, cu democrație funcțională, după o astfel de dezvăluire publică, Marian Grigoraș și-ar încheia, prin demisie, misiunea.

În iulie, REPORTER titra: „Sute de tineri încearcă să se angajeze, fiind respinși în concursuri aranjate”. Acum vine demonstrația.

Citește și Mihai Chirica, mesaj la 2 noaptea, pe grupul intern al PNL Iaşi: „Dau cu voi de pământ de nu vă vedeţi!”

Marei Gheran îi plac pozele în pat

Mai multe persoane din anturajul celor doi au fost anunțate de această relație, zilele trecute, prin fotografii și capturi ale unor mesaje.

Din informațiile Reporter de Iași, Mara Gheran obișnuia să facă instantanee, cu telefonul, în momentele de intimitate.

Voluntar sau involuntar, unele au fost distribuite mai multor persoane. Pe lângă fotografii, sunt și capturi de ecran cu discuții dintre Marian Grigoraș și Mara Gheran.

Alături de invitațiile la cafea, la duș sau planuri pentru petrecerea zilelor împreună sunt și chestiuni legate de serviciu.

Mai multe puteți citi în Reporter de Iași.


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
ReporterIS
ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.
4 COMENTARII
  1. Doamne ca,bine a mai scris Eminescu” Ai noștri tineri/ La Paris învață….se plimbau cu birja. În ziua de azi se plimba dintr un pat în altul și au trecut prin scoala ” ca gașca prin apa” și unde ajung.Te întrebi la ce se mai anunță examene,pt obținerea unui loc de munca?

  2. Dacă e o poza facuta in intimitate de ce tine asa strâns cerceaful la piept ,sa nu nu i se vada capacele alea de la sticla de bere ,tine doua Ciuc la rece.sau cum se cheamă berea aia OstaficiCiuc.Daca o cheamă Mara Chesh poate e plătită inainte si cu banul jos.

  3. Pai așa face omul de o viața . Și pe nevastă-sa a băgat-o la Finante la fel cum a făcut și cu amanta .
    Sa o vezi pe doamna Monica ce figuri are prin Finante de nu ii ajungi cu nimic la nas 🤷‍♂️

  4. Si Sataffie Ciuc sa angajat familionul la DRDP si nu a mai demisionat!curvă asta tot din partea lui vine,doar e prietena cu sor sa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

De ce este important Parlamentul European – dezbatere la Iași cu candidații din Moldova

De ce este important Parlamentul European - dezbatere la...

Care sunt partidele politice extremiste din România | Info sud-est

Care sunt partidele politice extremiste din România. Faptele, discursul...

Ce efecte negative poate avea creșterea PIB-ului. Unde este minciuna

Ce efecte negative poate avea creșterea PIB-ului. Specialiștii avertizează...