FSANP: Din închisoare, Elena UDREA schimbă legea executării pedepselor

Data:

Din închisoare, Elena Udrea schimbă legea executării pedepselor, acuză Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor, care spune că Avocatul Poporului a devenit avocatul Elenei Udrea.

Fostul ministru schimbă paradigma acordării vizitelor deținuților cu copiii minori. Din 18 august, „vizitele deținuților se vor efectua fără dispozitiv de separare, dacă nu există alte motive temeinice care să nu permită desfășurarea vizitelor în aceste condiții”, se arată în circulara Administrației Națională a Penitenciarelor nr. 40816/DSDRP/18.08.2022 transmisă unităților penitenciare subordonate.

Sindicatul a precizat că, nemultumită de condițiile de detenție, Elena Udrea a determinat Avocatul Poporului să exercite presiune asupra Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP), astfel încât „instituția să pună în acord legislația execuțional penală cu postările deținutei Elena UDREA de pe Facebook”.

Vizitele deținuți și copiii minori ai acestora se vor desfășura în spațiile special amenajate în penitenciare „Mama și copilul” sau „Tata și copilul”, se mai arată în circulara ANP.

Citește și: EXCLUSIV Ultimul parlamentar la școala doctorală a SRI, la un pas de a doua exmatriculare. El crede ca NATO funcționează ca un serviciu secret

„Ar fi surprinzător ca Elena UDREA să observe și condițiile de muncă din penitenciare și să determine Avocatul Poporului și Ministerul Justiției să îmbunătățească aceste condiții în care își desfășoară activitatea polițiștii de penitenciare în medie 24 de ani. Până la urmă și fostul ministru execută pedeapsa în aceleași condiții…”, arată FSANP.

Continuarea, pe pagina oficială a Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor!

FOTO: Elena UDREA / https://fsanp.ro

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Adolescentă de 16 ani ucisă după ce iubitul ei s-a urcat beat la volan

Adolescentă de 16 ani ucisă după ce iubitul ei...

SRI face recrutări la Universitatea din Oradea

SRI face recrutări la Universitatea din Oradea. Studenții Universității...