Gabriela Firea va fi șefa de campanie pentru candidatul PSD-PNL care i-a luat locul

Data:

Gabriela Firea va fi șefa de campanie pentru candidatul PSD-PNL care i-a luat locul, potrivit unui anunț făcut de secretarul general al PSD Paul Stănescu. Coordonarea va fi realizată împreună cu Sebastian Burduja, liderul PNL care ar fi dorit, inițial, de asemenea, să fie desemnat candidat comun al celor două formațiuni.

Paul Stănescu a mai anunțat că Gabriela Firea a primit, în schimbul pierderii șansei de a candida din nou pentru Primăria București, un loc pe lista comună pentru alegerile europarlamentare.

Candidatul comun Primăria Capitalei al PSD și PNL este medicul Cătălin Cîrstoiu. Miercuri, cele două formațiuni vor anunța și lista finală de candidați pentru sectoarele 1, 2 și 5, potrivit News.ro.

Citește și: Afacerile de milioane ale doctorului Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL pentru Primăria Capitalei

Gabriela Firea va fi șefa de campanie pentru postul pe care l-a pierdut

Gabriela Firea, împreună cu Sebastian Burduja, ar urma să coordoneze campania electorală pe București.

„Vor fi coordonatorii de campanie pe București, din partea PSD doamna Gabriela Firea, din partea PSD, domnul Burduja”, a declarat Paul Stănescu.

Secretarul general al PSD a declarat și că cele două partide urmează să aibă candidați comuni pentru Consiliul local și Consiliul general.

„Nu am stabilit, discutăm, ce pot să vă spun e că vom avea candidaţi comuni şi liste comune la consiliul local şi Consiliul general”, a menționat Paul Stănescu.

Secretarul general al PSD a afirmat despre candidatul comun la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, că este un medic recunoscut, manager de spital şi consideră că, susținut de ambele partide, are prima șansă, conform News.ro.

Citește și: Tudorel Toader a pierdut funcția de rector al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași

PSD urmează să valideze candidații

PSD urmează să convoace Consiliul Național pentru a valida o parte dintre candidații la alegerile locale, dar și lista pentru europarlamentare.

Paul Stănescu a fost întrebat de șanse are Cîrstoiu în bătălia electorală contra lui Cristian Popescu Piedone și lui Nicușor Dan

„E o competiţie, vom vedea, dar noi sperăm şi facem tot ce e posibil ca domnul Cîrstoiu să fie Primarul Capitalei”, a răspuns el.

Despre notorietatea medicului Cătălin Cîrstoiu, secretarul general al PSD a afirmat că acesta are notorietate dar vor lucra pentru a veni cu un proiect pentru București.

Firea susținea că ea va candida la Capitală

Gabriela Firea anunțase la finalul lunii februarie că dorește să candideze la Primăria Capitalei din partea PSD. Aceasta spunea că este susținută în unanimitate de partid.

„Mulțumesc colegilor din Biroul permanent al PSD Bucuresti care au decis, prin vot în unanimitate, să susțină candidatura mea pentru Primăria Capitalei.

Sunt determinată să muncesc din nou pentru dezvoltarea orașului, pentru oamenii care sunt abandonați de aproape patru ani, pentru toate proiectele care au fost aruncate într-un sertar doar pentru că ele au fost lucrate de echipa social-democrată” a scris Firea pe pagina sa de Facebook luna trecută.

Gabriela Firea a ocupat funcția de Primar General al Capitalei în perioada 2016-2020.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Bianca Iosef
Bianca Iosef
Bianca Iosef a terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București în anul 2022. A început să lucreze ca jurnalist încă din timpul facultății și este interesată să evolueze cât mai mult în acest domeniu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Efectele țigărilor electronice asupra sănătății | Ziarul de Iași

Efectele țigărilor electronice asupra sănătății. Conform Institutului Național de...

Nou protest la Cotroceni, după ce Iohannis a promulgat legea care-i scapă pe evazioniști

Nou protest la Cotroceni, organizat de Corupția Ucide, de...