GALERIE FOTO Vandalism FCSB – suporterii roș-albaștri au distrus toaletele din incinta stadionului Sepsi

Data:

Acte de vandalism după meciul de fotbal Sepsi – FCSB de ieri. Deși echipa lor a învins în deplasare, cu 2-1, suporterii roș-albaștri au vandalizat toaletele din incinta stadionului.

FCSB a fost susținută de câteva sute de suporteri la Sfântu Gheorghe. Alte zeci de fani, în frunte cu liderul Gheorghe Mustață, au rămas în afara arenei. Nemulțumiți că observatorul partidei le-a interzis stea împreună în peluză, ultrașii oaspeților s-au răzbunat pe instalațiile sanitare și ușile de pe arena lui Sepsi.

Citește și Echipă românească de fotbal, prinsă în nebunia generată de cutremurul din Turcia

David Kertesz, vicepreședintele lui Sepsi, a fost deranjat de gestul oaspeților: „Cultură, civilizație… merită să-i mai lăsăm să intre? Să strice la ei acasă!”. 

Și Attila Hadangy, oficialul gazdelor, a avut un mesaj dur: „Mulțumim suporterilor civilizați de la FCSB. Că tot i-am lăudat, au ținut să ne arate că nu-s așa cuminți. Păcat, să vedem cine va răspunde”.

Sursa foto – Sepsi Radio

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.
1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Halvingul Bitcoin. Calm pe piața cripto. Bitcoin a coborât la 63.000 de dolari

Halvingul Bitcoin nu a tulburat prea mult piața Bitcoin,...

Compensarea salariaților români pentru munca depusă, pe penultimul loc în UE | Curs de guvernare

Compensarea salariaților români pentru munca depusă a urcat în...

Operațiunea Conversus: 107 arestări și 1.388 de arme confiscate VIDEO

Operațiunea Conversus: Poliția Română a condus o operațiune, la...