George Clooney cere retragerea lui Biden din cursa pentru Casa Albă: „a salvat democrația în 2020, avem nevoie să o facă din nou în 2024”

Data:

George Clooney cere retragerea lui Biden din cursa pentru Casa Albă: „a salvat democrația în 2020, avem nevoie să o facă din nou în 2024”, a transmis acesta printr-un articol de opine publicat în The New York Times.

George Clooney, devenit faimos jucând în serialul dramă ER, difuzat în perioada 1994-1999 pe NBC, ca Dr. Doug Ross, este implicat și în viața politică de peste ocean.

Citește și: Contracandidatul care l-ar putea învinge pe Trump. Ce spun sondajele

Căsătorindu-se cu Amal Clooney, avocat internațional britanic pentru drepturile omului, actorul pare că și-a găsit cu adevărat jumătatea, el însuși un „avocat” al valorilor. Astfel, George Clooney a participat de-a lungul timpului la campanii importante de strângere de fonduri pentru Partidul Democrat:

„Sunt un democrat de-o viață. Ca parte a participării mele la procesul democratic și în sprijinul candidatului meu ales, am condus unele dintre cele mai mari strângeri de fonduri din istoria partidului meu”, a declarat actorul în articolul publicat de nytimes.com.

Singura bătălie pe care nu o poate câștiga este împotriva timpului

Însă, actorul, asemeni marii majorități a opiniei publice, în urma dezastruoasei dezbateri Biden-Trump, cere retragerea din cursa pentru Casa Albă a democratului.

Deși îl apreciază pe Biden „ca senator. Ca vicepreședinte și ca președinte”, totuși, democratul, consideră Clooney, se află în fața singurei bătălii pe care nu o poate câștiga, anume „lupta împotriva timpului”, a declarat actorul pentru nytimes.com.

Citește și: Ce a făcut Orbán în primele 10 zile de la preluarea președinției Consiliului UE

Interviul cu George Stephanopoulos, picătura care a umplut paharul

Mesajul actorului vine în urma sondajului ReutersIpsos realizat în perioada 1-2 iulie 2024, care indică faptul că 1 din 3 democrați își doresc retragerea lui Joe Biden din cursa pentru alegeri și a refuzului președintelui de a face un pas în spate:

  • „Nimeni nu mă dă afară. Nu plec. Sunt în cursa asta până la capăt”, a declarat președintele Biden, potrivit euractiv.com.

Dezbaterea Trump -Biden a fost doar unul dintre momentele care au dus la pierderea încrederii în candidatul democrat. Interviul cu George Stephanopoulos a fost un alt exemplu în acest sens:

  • Nu cred că poate face față încă patru ani”, a declarat Stephanopoulos, potrivit foxnews.com.

George Clooney face apel Joe Biden, pentru că SUA are nevoie de el în aceste momente, așa cum a avut nevoie de el în 2020: „este un erou; a salvat democrația în 2020. Trebuie să o facă din nou în 2024”, a concluzionat actorul.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: Facebook / )

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

VIDEO Diana Șoșoacă, dată afară cu forța din Parlamentul European

Diana Șoșoacă a fost dată afară din Parlamentul European...

Ursula von der Leyen, în așteptarea votului pentru viitorul președinte al Comisiei Europene

Noul Parlament European urmează să stabilească, prin vot secret,...

Etapă revoluționară în tehnologia dronelor. 5.000 de drone zboară autonom, fără să se ciocnească între ele | Aktual24

Etapă revoluționară în tehnologia dronelor, reușită de cercetătorii de...