George Simion este candidatul AUR la prezidențiale

Data:

spot_img

George Simion este candidatul AUR la prezidențiale. Acesta și-a anunțat candidatura la congresul partidului, de sâmbătă.

„Vreau să te invit personal sâmbătă la lansarea candidaturii mele”, este textul mesajului trimis din partea liderului AUR, cu trei zile înainte de eveniment.

Consiliul Naţional de Conducere al Alianţei pentru Unirea Românilor a stabilit, sâmbătă, cu unanimitate de voturi, ca preşedintele partidului, George Simion, să fie candidatul AUR pentru funcţia de preşedinte al României.

„Sâmbătă, 15 iunie, s-a întrunit Consiliul Naţional de Conducere al Alianţei pentru Unirea Românilor pentru a desemna candidatul partidului la alegerile prezidenţiale din acest an.

În urma votului exprimat, CNC AUR a decis, cu unanimitate de voturi, ca preşedintele partidului, George Simion, să fie candidatul AUR pentru funcţia de preşedinte al României”, se arată într-un comunicat al AUR.

Citește și: Procurorii l-au lăsat pe George Simion fără telefon

George Simion acuză fraudă

„Am obținut, din ce știm oficial, 1,400,000 de voturi. Se putea și mai mult, atât ca număr cât și ca procente, dar e foarte bine având în vedere frauda comisă de comasați”, a susținut George Simion, în mesajul către alegătorii AUR.

George Simion a criticat și modul de organizare al alegerilor din 9 iunie și îl atacă pe actualul premier Marcel Ciolacu despre care susține că este în complicitate cu Nicolae Ciucă și cu președintele Klaus Iohannis.

„Multe nereguli s-au făcut pe fond de oboseală. Sunt cele mai prost organizate alegeri din 1990 încoace iar Marcel Ciolacu nu schițează niciun gest, nu simte nicio remușcare.

El deține puterea, el a convocat în complicitate cu Ciucă și Klaus Iohannis aceste alegeri despre care președintele țării a avut tupeul să spună că au fost organizate bine. Umilința față de oamenii din secții nu va fi uitată!”.

Citește și: Primarii USR din București reclamă penal că le-au fost furate voturi

George Simion este candidatul AUR la prezidențiale

De ce a decis George Simion să candideze pentru funcția de președinte al României, din partea AUR:

„Am supraviețuit primei confruntări, avem noi corpuri de armată (oștile din Parlamentul European, primării și consilii) cu care atacăm bandiții Sistemului. Iar următoarea bătălie este pe 15 septembrie!

Aștept alături de mine orice tânăr care vrea să se înscrie ca voluntar toată această vară pentru a scrie istorie împreună în Corpul Voluntarilor”.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Bianca Iosef
Bianca Iosef
Bianca Iosef a terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București în anul 2022. A început să lucreze ca jurnalist încă din timpul facultății și este interesată să evolueze cât mai mult în acest domeniu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related