Hotelul unei consiliere locale din Iași, de trei ori ilegal

Data:

Justiția a dat de pământ cu Planul Urbanistic Zonal aprobat de Consiliul Local Iași, în aprilie 2020, în beneficiul unei firme care o avea drept asociat chiar pe consiliera locală Violeta Găburici (PMP), potrivit ReporterIS.

Cazul reprezintă modelul-tip de abuz de putere: Găburici, care era membru al unui partid ce vota pe bandă rulantă proiectele primarului Mihai Chirica, și-a introdus pe ordinea de zi aprobarea unui proiect despre care presa a relatat că nu respecta legile. În ciuda acestui lucru, majoritatea din care făcea parte Găburici a votat proiectul.

Sentință definitivă

Prefectura a contestat însă legalitatea adoptării proiectului la instanță și, în septembrie 2021, prin sentință definitivă, Curtea de Apel l-a anulat, găsind că acesta încălca legile nu o dată sau de două ori, ci de trei ori.

spot_imgspot_img
ReporterIS
ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Un site anonim a devenit unul dintre cei mai importanți pioni ai dezinformării rusești

Russian News difuzează fără critici propaganda rusă, inclusiv materiale...

Scandal în Austria din cauza bocancilor soldaților, făcuți în România

Ministrul Apărării de la Viena, Klaudia Tanner, le-a oferit,...

Libertatea: AUR şi-a făcut ziar de propagandă cu bani de la bugetul de stat

AUR şi-a făcut ziar de propagandă cu bani de...