Răzbunare între șefi în dosarul „Pizza la Rutieră”

Data:

Amănunte incredibile, în exclusivitate, din cunoscutul dosar „Pizza la Poliţia rutieră din Iaşi”. La baza denunţului a fost unul dintre şefii de la rutieră, care nu se înţelegea cu un alt şef. În prezent, dosarul a intrat în faza audierilor martorilor şi a părţilor implicate. Zilele trecute au fost audiaţi reprezentanţii pizzeriei Mamma Mia, care au declarat instanţei că nu au fost “păsuiţi” la stradă de către poliţişti în schimbul mâncării. 

La termenul din februarie a fost audiat denunţătorul din acest caz, Andrei Pleşcan, finul lui Mihai Şoric, actualul şef al Serviciului Rutier Iaşi. Acesta a făcut declaraţii bombă, chiar împotriva lui Şoric. În prezent mai sunt judecaţi cinci poliţişti din lotul de 15, deoarece celorlalţi nu li s-a putut proba aranjamentul “pizza contra servicii”.

Citește și Dedesubturile de neînţeles ale procesului dintre medicul Tesloianu şi Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași. Miza: o funcţie de şef remunerată cu zero lei

Cazul din jurul pizzeriei Mamma Mia, care a furnizat pizza şi alte feluri de mâncare poliţiştilor de la rutiera din Iaşi pentru ca agenţii să închidă ochii la greşelile din trafic ale distribuitorilor şi şefilor, a pornit de la un conflict între şefii de la rutieră.

Concret, potrivit surselor Ziarului de Iași, după ce Mihai Şoric a ajuns şef al Serviciului Rutier Iaşi, acesta a intrat în conflict deschis cu fostul său şef, Gheorghiţă Ciobanu, de la Biroul Rutier Iaşi. Tensiunea între cei doi ar fi atins punctul culminant atunci când unul dintre poliţiştii lui Ciobanu i-a luat certificatul de înmatriculare cumătrului lui Şoric.

„Cumătrul intra în Poliţie şi pleca când voia, ca la el acasă”

“Şoric a explodat deoarece cumătrul său este un prieten apropiat de acesta. Cumătrul său are unul dintre cele mai mari depozite de flori din Iaşi, în interiorul parcului de la Lactis. De altfel, cumătrul lui venea zilnic în sediul Poliţiei, unde intra şi pleca când voia, ca la el acasă.

Ca să se răzbune, Şoric l-a pândit pe poliţistul care îi luase certificatul cumătrului lui Şoric, iar într-o zi l-a observat pe acesta că parcase maşina în faţa sediului Poliţiei Rutiere, acolo fiind interzis. Şoric a mers la el şi l-a amendat, pur şi simplu. Cel amendat a făcut plângere către şefii inspectoratului, iar aceştia au pornit cercetarea disciplinară.

Continuarea, în Ziarul de Iași.


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related