Un grup de interlopi din Prahova amenință doi polițiști | Aktual24

Data:

spot_img

Un grup de interlopi din Prahova amenință doi polițiști. Situația scandaloasă a avut loc în localitatea Boldești-Scăeni, județul Prahova, imaginile fiind date publicității de Sindicatul Europol.

„Din cauza oamenilor politici care astăzi fac băi de mulțime pentru a mima preocuparea față de siguranța celor cărora le cer voturile, orice infractor poate înjura un polițist de câte ori dorește deoarece este conștient că va primi doar o banală amendă”, subliniază Europol.

Citește și Prosumatorul de energie termică, un concept nou, ce ar putea schimba termoficarea în România | Interviu cu Sergei Faschevsky, Norsk Energi

„Eu, ție, personal, am grijă de tine”

„E a doua oară când mă amendezi. Cum te cheamă pe tine, ți-am zis ca seara să nu mă cauți. Până la 10 seara să nu mă cauți. Încă o dată îți spun, dai de belea cu mine.

Și dacă mă mai deranjezi vreodată dai de belea cu mine. Eu, ție, personal, am grijă de tine”, se aude unul dintre interlopi în filmare. Alți interlopi le adresează polițiștilor înjurături obscene.

„În imaginile din spatele camerei nu se poate observa gunoiul din localitatea Boldești-Scăeni, județul Prahova, însă este important să reținem că acesta a fost cultivat de-a lungul timpului de către guvernanți, indiferent de coloratura politică.

Un grup de interlopi din Prahova amenință doi polițiști

Iar din acest motiv, cetățenii onești sunt nevoiți să-l ocolească zilnic, iar polițiștii să încerce să-l culeagă de pe străzi și să-l prezinte în fața justiției, fără a avea totuși instrumentele legislative corespunzătoare pentru a ne face un bine nouă, tuturor.

Citește și Cine a fost Olga Lengyel, supraviețuitoare de la Auschwitz, și cum se predă istoria Holocaustului în România

Acesta este rezultatul campaniilor zilnice, pline de demagogie, ale politicienilor în care ne sunt servite expresii fără conținut, cum ar fi „preocuparea pentru siguranța cetățeanului” sau „egalitatea de tratament”, a transmis Sindicatul Europol.

Continuarea în Aktual24

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: aktual24.ro)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related