O femeie plimbată prin spitale şi tratată pentru sinuzită a aflat că are tumoră pe creier

Data:

O femeie plimbată prin spitale şi tratată pentru sinuzită a aflat că are tumoră pe creier. Femeia, de 74 de ani, din Hunedoara a fost plimbată din spital în spital, încercând să găsească un diagnostic pentru durerile insuportabile de cap.

A găsit un diagnostic la Iaşi, la Spitalul de Neurochirurgie, după lungi căutări. Aceasta s-a ascuns de copii, nu le-a spus despre durerea ei de cap, şi a fost la mai multe spitale din Petroşani şi Bucureşti.

Iniţial a fost tratată pentru o sinuzită, iar la un centru medical din capitală, după ce au fost realizate mai multe investigaţii imagistice, i s-a transmis că nu are şanse şi a plecat acasă.

Cum a ajuns la Iași

Ana Ciobanu a văzut la televizor povestea studentului de 22 de ani, care a fost supus la Iaşi unei intervenţii chirurgicale pentru îndepărtarea unei tumori la creier cu diametrul de nouă centimetri şi a supravieţuit.

Aşa că a luat primul tren încoace şi s-a adresat medicilor, sperând că de aici nu va fi trimisă acasă fără nicio speranţă.

Citește și: Forumul Judecătorilor din România, despre intenția Guvernului de anula peste 1.500 de posturi vacante de judecător și procuror: „Ar conduce la blocarea activității instanțelor și a parchetelor”

„M-a luat o durere groaznică de cap, cu dureri foarte mari. Nu-mi trecea cu nimic. Am fost internată la Petroşani. Mi-au spus că nu au ce să-mi facă. Am fost şi la Bucureşti, unde mi-au făcut un CT … da, na. Nu mi-au dat nicio şansă, decât aici, la Iaşi.

Mi s-a spus că trebuie să fiu operată, că e foarte dificil. Am fost de două ori la Petroşani, unde mi-au administrat perfuzii pentru durere. Şi nu s-a rezolvat mare lucru. Mi s-au spus că nu depinde de ei – dar aici le mulţumesc tuturor!”, a spus Ana Ciobanu.

Nici la Iaşi medicii nu au fost optimişti când au văzut-o prima dată.

Continuarea în Ziarul de Iași.


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Iohannis va fi primit la Casa Albă de președintele american Joe Biden

Klaus Iohannis se află într-o vizită de lucru la...

Restricții de trafic pe autostrăzile A1 și A10. Circulație îngreunată pe DN 22A

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că...

Gara de Nord are de acum un sistem digital de informare extins

Sistemul digital de informare pentru călători a fost extins...

Liderul chinez Xi Jinping a a fost primit de Emmanuel Macron la Palatul Élysée

Liderul chinez Xi Jinping a început luni o vizită...