Încă un lider PNL câștigă alegerile fără concurență. Alina Gorghiu s-a asigurat că nu are contracandidați

Data:

Alina Gorghiu a câştigat comedia alegerilor de la PNL Argeş în care contracandidaţii săi au făcut simplă figuraţie, ca Mediaşul şi Clinceniul în prima ligă de fotbal, scrie Argeșul Online.

Numită preşedinte interimar, la începutul lui decembrie anul trecut, după plecarea deputatului Adrian Miuţescu, senatoarea Alina Gorghiu a anunţat că demarează „un amplu proces de evaluare şi reorganizare” până la viitoarele alegeri pentru şefia organizaţiei.

A evaluat şi a reorganizat aşa de bine organizaţia încât, practic, n-a avut contracandidat la alegeri. Teoretic, au mai fost doi doritori, dar a fost o chestiune pur formală. Mai ales că unul dintre cei doi contracandidaţi, Constantin Zăbavă, a anunţat, înainte de vot, că dumnealui o votează pe „Alinuţa”.

spot_imgspot_img
Argeșul Online
Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related