Incendiu la o pensiune din Călimănești. Un angajat a murit

Data:

Incendiu la o pensiune din Călimănești duminică dimineața. Cei care s-au cazat au reușit să iasă din clădire. Un angajat surprins în interior a murit.

Pompierii militari vâlceni intervin, duminică dimineaţa, cu mai multe autospeciale pentru stingerea unui incendiu ce a cuprins o pensiune din staţiunea Călimăneşti.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Sorin Albinaru, a precizat că mai multe persoane s-au autoevacuat din imobil înainte de sosirea forţelor de intervenţie, iar proprietarul a fost preluat şi transportat la spital de echipajul SAJ, prezentând tăieturi de lageamurile sparte.

Citește și: Copii tratați printre gândaci la Secția de Pediatrie

Angajatul surprins în interiorul pensiunii a murit

„La sosirea echipajelor operative incendiul se manifesta la nivelul mansardei, la o clădire cu două etaje, cu degajări mari de fum. Din spusele proprietarului, care era în stare confuză şi foarte agitat, în pensiune erau cazate două familii – patru adulţi şi patru minori, care s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor – şi ar fi posibil ca la mansardă să mai fie o persoană – un angajat.

S-a intervenit cu celeritate şi cu prioritate pentru căutarea persoanei respective, concomitent cu intervenţia pentru localizarea şi lichidarea incendiului.

Ambulanţa SAJ ajunsă la locul evenimentului a preluat o victimă (proprietarul – prezenta tăieturi de la geamuri) şi a transportat-o la UPU Vâlcea”, a transmis reprezentantul ISU Vâlcea.

Continuarea în Monitorul de Cluj!


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursă foto: ISU Vâlcea)

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related